Ένα «διπλό» σε σωστές τιμές

Κρόουλι – Φόρεστ Γκριν (24/4/2021, 17:00) Αγγλία Λιγκ 2

Σιγά-σιγά οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Λιγκ 2 Αγγλίας. Απομένουν τρεις στροφές, ενώ μεσοβδόμαδα θα γίνουν και οι τελευταίες εξ αναβολής αναμετρήσεις.

Πολλές ευκαιρίες δεν υπάρχουν πλέον και αρκετές από τις ομάδες θα παίξουν τα τελευταία χαρτιά τους. Έχουμε ξαναπεί, πάντως, πως το κίνητρο δεν αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για τα παιχνίδια στο Νησί. Ούτε είναι αυτό που μας έστρεψε στην επιλογή του «διπλού» στη σημερινή αναμέτρηση των Κρόουλι και Φόρεστ Γκριν.

Βελτιωμένη και αποφασισμένη

Η Φόρεστ Γκριν, βέβαια, βρίσκεται εντός της ζώνης της 7άδας και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς. Τόσο για να εδραιώσει τη θέση της στα πλέι οφ όσο και για να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της απομένουν για την 3άδα απευθείας ανόδου (-6 με αγώνα λιγότερο).

Εκείνο που μας κάνει να την εμπιστευτούμε, ωστόσο, είναι η καλή πρόσφατη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει. Ένα αρνητικό σερί οδήγησε στην απομάκρυνση του Κούπερ, όμως με τον υπηρεσιακό Μπελ έχει στρώσει.

Έπρεπε να κερδίσει πιο εύκολα τη Σκάνθορπ (3-2), ενώ στάθηκε άτυχη και στο ντέρμπι με την Έξετερ (0-0). Σε αμφότερα τα παιχνίδια δημιούργησε πολλές φάσεις και το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί και σήμερα.

Η παράδοση δεν είναι αρκετή

Η γηπεδούχος, από τη δική της πλευρά, βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα. Οι δύο διαδοχικές νίκες τερμάτισαν το προηγούμενο σερί (0-3-4) και της επέτρεψαν να ελπίζει για τα μπαράζ, όμως ύστερα από το 2-0 στο Νιούπορτ τα πράγματα δυσκόλεψαν.

Η Κρόουλι σε μια κρίσιμη καμπή φάνηκε κατώτερη του αναμενομένου και ηττήθηκε δικαίως. Μαθηματικές, πλέον, οι ελπίδες για την 7άδα, οι οποίες μάλιστα είναι πιθανόν να εξανεμιστούν σήμερα. Απέναντι στη Φόρεστ Γκριν διαθέτει ευνοϊκή εντός έδρας παράδοση (6-3-1), όμως αυτό σπανίως φτάνει.

Κατόπιν όλων αυτών θα συμφωνήσουμε με τους μπουκ δίνοντας τον πρώτο λόγο στη Φόρεστ Γκριν για τη νίκη στο Κρόουλι. Το «διπλό» προσφέρεται στη Stoiximan στο ικανοποιητικό 2,30.