Αυτή τη στιγμή, είναι καλύτερη

Κόλτσεστερ – Μάνσφιλντ (14/2/2021, 17:00) Αγγλία Λιγκ 2

Με μία ημέρα καθυστέρηση θα διεξαχθεί, καιρού επιτρέποντος, η αναμέτρηση Κόλτσεστερ – Μάνσφιλντ για την 29η αγωνιστική της Λιγκ 2 Αγγλίας. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για χθες, όμως οι συνθήκες παγετού το ανέβαλαν για σήμερα όπου αναμενόταν αύξηση της θερμοκρασίας.

Δεν έχει το εύκολο γκολ

Ο αγώνας στο «Κομιούνιτι» βρίσκει σε διαφορετικό μομέντουμ τους δύο αντιπάλους. Μετά και τη «λευκή» ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με τη Λέιτον Όριεντ, η Κόλτσεστερ συμπλήρωσε 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-5).

Το συγκρότημα του Στιβ Μπολ δυσκολεύεται επιθετικά ακόμα και στο γήπεδό της. Εκεί, το πρόσημο παραμένει θετικό (6-4-2), χωρίς να λέει όλη την αλήθεια. Αγνοεί, εξάλλου, τη νίκη στα τελευταία 4 εντός έδρας ματς (0-2-2), ενώ στα 6 πιο πρόσφατα κέρδισε μόνο την ουραγό Γκρίμσμπι.

Φόρμα εναντίον παράδοσης

Η Μάνσφιλντ, αντίθετα, πηγαίνει πρίμα. Μετά από 5 διαδοχικά τρίποντα περιορίστηκε στο 1-1 στο Γουόλσολ, όμως ακόμα κι εκεί έκλεψε τις εντυπώσεις. Παίζει στρωτό ποδόσφαιρο επί ημερών Κλαφ και στο «Κόλτσεστερ Κομιούνιτι» θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις αρετές της.

Η παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα, πάντως, δεν είναι με το μέρος της. Η Κόλτσεστερ πήρε τη νίκη στις 6/7 τελευταίες συναντήσεις στο γήπεδό της, όμως ηττήθηκε στην πιο πρόσφατη (2-3 τον Ιανουάριο του ’19).

Στη «μάχη» μεταξύ παράδοσης και φόρμας πιστεύουμε πως θα επικρατήσει η δεύτερη. Η Μάνσφιλντ παίζει καλύτερα από την αντίπαλό της και έχει τη ψυχολογία με το μέρος της. Μπορεί να επιβεβαιώσει το «διπλό», το οποίο προσφέρεται στην Interwetten στο 1,90.