Αναβλήθηκαν τρεις αγώνες της Καρλάιλ

Η πρωτοπόρος της Λιγκ 2 Αγγλίας, Καρλάιλ, είναι το τελευταίο θύμα του κορωνοϊού με την EFL να ανακοινώνει το απόγευμα της Πέμπτης τη ματαίωση των επόμενων τριών παιχνιδιών της.

Αναβλήθηκε η σαββατιάτικη επίσκεψή της στο Μάνσφιλντ (16/01), αλλά και οι αναμετρήσεις που ακολουθούσαν κόντρα σε Λέιτον Όριεντ (19/01) και Φόρεστ Γκριν (23/01).

Ο αγγλικός σύλλογος είχε ενημερώσει νωρίτερα τη λίγκα πως δεν θα μπορέσει να εκπληρώσει τις επόμενες υποχρεώσεις του λόγω των θετικών κρουσμάτων που προέκυψαν ύστερα από τα τεστ που διεξήχθησαν τις τελευταίες ημέρες.

Πρώτη «καμπάνα»

Όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο, η EFL θα ξεκινήσει έρευνα για το αν υπάρχει υπαιτιότητα του κλαμπ, με την Γκρίμσμπι να γίνεται λίγες ημέρες νωρίτερα η πρώτη ομάδα στην Αγγλία που τιμωρείται για την αναβολή αγώνων της λόγω COVID-19.

Η ποινή για τη ματαίωση τον Σεπτέμβριο τριών αγώνων απέναντι σε Τσέλτεναμ, Μπράντφορντ και Χαλ, δεν ήταν πάντως «βαριά» και είχε ανασταλτικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, η Γκρίμσμπι θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 4.800 λιρών, εφόσον υποπέσει σε νέα παράβαση μέχρι τις 30 Ιουνίου.