Η αλλαγή φέρνει τον «άσσο»

Φόρεστ Γκριν – Σκάνθορπ (17/4/2021, 14:30) Αγγλία Λιγκ 2

Νωρίτερα ξεκινούν σήμερα οι αγώνες στη Λιγκ 2 Αγγλίας. Το πρόγραμμα της 42ης αγωνιστικής άνοιξε χθες στο Κρόουλι και συνεχίζεται σήμερα με 11 αναμετρήσεις. Η Φόρεστ Γκριν αναζητά με υπηρεσιακό την επιστροφή στις επιτυχίες απέναντι στη Σκάνθορπ.

Τέλος εποχής στη Φόρεστ Γκριν

Το 2-1 στο Γουόλσολ αύξησε το αρνητικό σερί της Φόρεστ Γκριν (0-1-5, 4 διαδοχικές ήττες). Οδήγησε, ταυτόχρονα, στην απόλυση του Μαρκ Κούπερ, ο οποίος βρισκόταν για μια 5ετία στον πάγκο.

Ο 52χρονος τεχνικός ήταν εκείνος που οδήγησε τον σύλλογο για πρώτη φορά στις επαγγελματικές κατηγορίες, όμως η διοίκηση έκρινε πως έφτασε η ώρα για αλλαγή. Τα αρνητικά αποτελέσματα απομάκρυναν την 3άδα απευθείας ανόδου και έθεσαν σε κίνδυνο τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ενώ αναζητείται μόνιμος διάδοχος, καθήκοντα πρώτου προπονητή ανέλαβε ο τεχνικός της U18, Τζίμι Μπολ. Θα κάνει ντεμπούτο σήμερα και ελπίζει να οδηγήσει τη Φόρεστ Γκριν στην κατάκτηση της νίκης.

Βολικός αντίπαλος για αντίδραση

Η αλλαγή τεχνικού φέρνει συνήθως ψυχολογική ώθηση και κάτι τέτοιο είναι πιθανόν να συμβεί και τώρα. Η Φόρεστ Γκριν, εξάλλου, είναι καλύτερη ομάδα απ’ ότι δείχνει τελευταία και έφτασε ο καιρός να το δείξει.

Βολεύει, άλλωστε, και ο αντίπαλος. Η Σκάνθορπ δυσκολεύεται επίσης εσχάτως (1-6-3) και αγνοεί τη νίκη στα τελευταία ταξίδια (0-2-2). Στο πιο πρόσφατο, μάλιστα, ήταν απογοητευτική γνωρίζοντας τη συντριβή από τη Μόρκαμ (4-1).  

Ελπίζοντας η αλλαγή στον πάγκο να φέρει και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, στρεφόμαστε προς τα αριστερά. Συμφωνούμε με το σετ και δίνουμε το προβάδισμα στον «άσσο», ο οποίος προσφέρεται στη Stoiximan στο 1,87.