Αδιάφορη και… ωραία

Πορτ Βέιλ – Μάνσφιλντ (8/5/2021, 17:00) Αγγλία Λιγκ 2

Ολοκληρώνεται σήμερα η κανονική περίοδος στη Λιγκ 2 Αγγλίας. Ξέρουμε ήδη τις δύο ομάδες που θα αποχαιρετίσουν την κατηγορία (Σάουθεντ, Γκρίμσμπι), όμως στα ψηλά υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.

Στοιχηματικά, πάντως, θα ασχοληθούμε με τις Πορτ Βέιλ και Μάνσφιλντ, οι οποίες θα μονομαχήσουν χωρίς κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Καθώς, βέβαια, μιλάμε για το Νησί, αυτό δεν θα τις εμποδίσει από το να παλέψουν για τη νίκη.

Πιστοποιεί την αλλαγή

Η Πορτ Βέιλ προέρχεται από το άτυχο 1-0 στο Γκρίμσμπι. Έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, όμως δεν κατόρθωσε να αποφύγει τη διακοπή του εντυπωσιακού σερί (8-1-0).

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ντάρελ Κλαρκ μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και θέλει να κλείσει τη χρονιά νικηφόρα. Παράλληλα, αναζητάει ρεβάνς από τη Μάνσφιλντ για το 4-0 του α’ γύρου. Αφού τώρα βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση μπορεί να τα καταφέρει σημειώνοντας την 5η διαδοχική εντός έδρας νίκη.

Με θέματα εκτός έδρας

Οι φιλοξενούμενοι, από τη δική τους πλευρά, προέρχονται από το άνετο 4-1 επί της Όλνταμ. Η ευκολία με την οποία κατέκτησαν το τρίποντο οφείλεται κυρίως στην ανυπαρξία των αντιπάλων και μπορεί να τους αποπροσανατολίσει.

Το συγκρότημα του Νάιτζελ Κλαφ χάνει, εξάλλου, μέρος της δυναμικότητάς του εκτός έδρας. Κέρδισε μόνο 1/10 τελευταία ταξίδια (1-4-5), ενώ στα 6/8 πιο πρόσφατα έμεινε στο μηδέν.

Ισορροπημένο το σετ, αν κι εμείς πιστεύουμε πως η Πορτ Βέιλ βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη. Υπό αυτό το πρίσμα υπάρχει αξία στην επιλογή του «άσσου». Τον βρίσκουμε στη Winmasters στο εξαιρετικό 2,70.