Οι φωνές από τα αποδυτήρια

Οι φωνές από τα αποδυτήρια

Κόβεντρι – Σέφιλντ Γουέν. (27/01/2021, 21:00 Αγγλία Τσάμπιονσιπ)

Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στη μάχη για την παραμονή στην Τσάμπιονσιπ. Γι’ αυτό και πληθαίνουν οι φωνές από τα αποδυτήρια, για παραμονή του Τόμσον, στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Κόβεντρι και Σέφιλντ Γουέν. βρίσκονται σε διαφορετικό μομέντουμ, αλλά σχεδόν ίδια μοίρα.

Ουσιαστικά μιλάμε για ισοδύναμες ομάδες, καθώς αν η Σέφιλντ Γουέν., δεν είχε την αφαίρεση των έξι βαθμών, θα βρισκόταν μόλις μία θέση κάτω από τους γηπεδούχους και όχι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο τεχνικός της Κόβεντρι Ρόμπινς, προσπαθεί να βρει το δίκιο του, καθώς οι ποδοσφαιριστές του κάνουν τα εύκολα δύσκολα στην άμυνα, ενώ για μπροστά, ούτε λόγος να γίνεται. «Η ομάδα χρειάζεται να αποκτήσει κι’ άλλη σκληρότητα και κυνικότητα. Είμαστε καλύτεροι κι αυτό με πονά πιο πολύ απ’ όλα» τόνισε ο κόουτς των γηπεδούχων, που δεν έχει πανηγυρίσει τέρμα στα έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια τους.

Οι φωνές από τα αποδυτήρια

Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι σε τέσσερα συνεχόμενα ματς για το πρωτάθλημα. Η ήττα από την Έβερτον στο κύπελλο ήταν εντός προγράμματος. Βαδίζουν καλύτερα με τον υπηρεσιακό Νιλ Τόμσον στον πάγκο. Παρόλα αυτά ο Ρόι Κιν έχει τον πρώτο λόγο για τη διάδοχη κατάσταση. Κάτι που φαίνεται να μην αρέσει στους παίκτες, αφού πληθαίνουν όλο και περισσότερο οι φωνές από τα αποδυτήρια, για παραμονή του άγγλου τεχνικού το τιμόνι της ομάδας.

Τα αποδυτήρια παίζουν μπάλα. Η στήριξη των παικτών στον Τόμσον αξίζει το Χ2 & U 2,5 με 2,35 στη Novibet.