Μπαίνουν επιθετικά μετά τη διακοπή

Νόρντζελαντ – Μπρόντμπι (4/2/2021, 21:00) Δανία 1η Κατηγορία

Μετά τη χειμερινή διακοπή και την ολοκλήρωση του μεταγραφικού παζαριού, το πρωτάθλημα Δανίας μπήκε και πάλι στις ράγες.

Η αρχή έγινε με μεσοβδόμαδη αγωνιστική, η οποία ολοκληρώνεται απόψε με δύο αναμετρήσεις. Θα μας απασχολήσει αυτή που κλείνει το πρόγραμμα, ανάμεσα σε Νόρντζελαντ και Μπρόντμπι.

Χρειαζόταν τη ξεκούραση

Μετά την απώλεια κάποιων βασικών στελεχών, η Νόρντζελαντ ξεκίνησε φειδωλά τη σεζόν. Σταδιακά φάνηκε να βρίσκει ρυθμό, όμως οι 3 διαδοχικές ήττες του Δεκεμβρίου την έβγαλαν από την 6άδα.

Φάνηκε να χρειάζεται την παύση των δραστηριοτήτων ώστε να πάρει ανάσες και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος περιμένουμε να παίξει με ένταση. Είναι, άλλωστε, υπολογίσιμη στο γήπεδό της (4-1-1, 4 Goal και 3 Over), ενώ έδειξε και καλό πρόσωπο στα φιλικά (4/4).

Οι αριθμοί δείχνουν γκολ

Υψηλότερες οι βλέψεις της Μπρόντμπι, η οποία πήγε στη διακοπή ισόβαθμη με τη Μίντιλαντ στην κορυφή. Δεν θα είναι εύκολο να παραμείνει σταθερή, όμως αν μη τι άλλο θα το προσπαθήσει.

Δεν παρουσιάζεται, πάντως, απόλυτα συνεπής εκτός έδρας (4-0-3), όπου τα 5/7 παιχνίδια της έληξαν με «G+O 2,5». Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι οι 5/6 τελευταίες επισκέψεις της στο Φάρουμ ολοκληρώθηκαν με Goal (4 Over 3,5).

Υψηλό το κίνητρο των δύο ομάδων για να ξεκινήσουν νικηφόρα τις προσπάθειές τους μετά τη διακοπή. Το γεγονός αυτό, αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού τους, οδηγούν σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, όπως συνέβη και στον α’ γύρο. Ο συνδυασμός «G+O 2,5» προσφέρεται στην Betshop στο 1,94.