Φαβορί σε ισορροπημένο σετ

Έσμπιεργκ – Σίλκεμποργκ (25/2/2021, 20:00) Δανία Β’ Κατηγορία

Σε μία ημέρα που δεσπόζουν οι αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγεται και το ντέρμπι στην ταπεινή Β’ Κατηγορία της Δανίας. Οι Έσμπιεργκ και Σίλκεμποργκ αγωνίζονταν μέχρι πέρσι στη Σουπερλίγκα κι εκεί θέλουν να επιστρέψουν.

Σοβαροί οι γηπεδούχοι

Βρίσκονται στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα επιθυμώντας την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου. Ακολουθεί, άλλωστε, η δεύτερη και καθοριστική φάση του πρωταθλήματος.

Σταθερή η Έσμπιεργκ, η οποία παραμένει αήττητη από τις 20 Οκτωβρίου έχοντας έκτοτε μόλις μία απώλεια (9-1-0). Παρουσιάζεται αρκετά πειστική στο γήπεδό της όπου δέχεται δύσκολα γκολ (5-2-1 με 12-7 γκολ).

Εναντίον της η παράδοση

Η Σίλκεμποργκ, από την πλευρά της, μπήκε στην επανέναρξη με την ίδια ορμή που είχε πριν από τη διακοπή. Μετράει 4 διαδοχικές νίκες με μηδέν, αν και οι τρεις εξ αυτών ήρθαν απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους.

Το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται απόψε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, ενώ και η παράδοση δεν είναι το μέρος της. Είναι χαρακτηριστικό ότι κέρδισε μόνο 1/12 τελευταίες επισκέψεις στη συγκεκριμένη έδρα (1-4-7) και καμία από τις 7 πιο πρόσφατες (0-3-4).

Οι μπουκ προσφέρουν ένα ισορροπημένο σετ αποδόσεων, όμως τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας δίνουν το προβάδισμα στην Έσμπιεργκ. Θεωρώντας πως θα κάμψει την αντίσταση της Σίλκεμποργκ, επιλέγουμε τον «άσσο» στην Bwin στο 2,65.