Τσεχία: Τοπικό ντέρμπι με γκολ

Τέπλιτσε-Γιάμπλονετς (15/1/2021,19:00) Τσεχία Λίγκα

O Ραντίμ Κούτσερα ανέλαβε την Τέπλισε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Στις 30/11 η ομάδα είχε ρεκόρ 2-0-7 στις πρώτες εννέα αγωνιστικές του πρωταθλήματος Τσεχίας και ήταν φυσικά τελευταία. Στα πέντε ματς που ακολούθησαν μάζεψε 10 πόντους με ρεκόρ 3-1-1, αν και η μοναδική ήττα αποτέλεσε σοκ (7-0 στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν). Έτσι κατάφερε να βγει από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ο Κούτσερα είχε όλο το μήνα διακοπής μπροστά του για να δουλέψει κι άλλο με την ομάδα. Λογικό είναι να περιμένει καλύτερα πράγματα και ήλθε η στιγμή να το δείξει. Το τοπικό ματς με την 2η της βαθμολογίας Γιάμπλονετς είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία.

Σταθερό σκοράρισμα η Γιάμπλονετς

Η Γιάμπλονετς κάνει εξαιρετική πορεία για τα κυβικά της στο πρωτάθλημα. Με ρεκόρ 9-2-3 και σταθερό σκοράρισμα. Μόνο σε δύο ματς απέτυχε να σκοράρει. Στα επτά τελευταία ματς της πριν τη διακοπή πετύχαινε σταθερά δύο γκολ και πάνω σε κάθε ματς.

Η παράδοση μεταξύ τους δείχνει έξι συνεχόμενους αγώνες με γκολ και από τις δύο ομάδες και οι πέντε τελευταίοι έκλεισαν και over 2,5.

Με αυτά τα αγωνιστικά και αριθμητικά δεδομένα, η απόδοση 2,20 που βρίσκουμε στο συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal και Over 2,5 (Stoiximan) αξίζει να πονταριστεί.