Από εκεί που σταμάτησε…

Βικτόρια Πλζεν – Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε (4/4/2021, 17:00) Τσεχία Λιγκ Ι

Μια γρήγορη ματιά στη βαθμολογία δείχνει ότι η Πλζεν είναι μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Πιο προσεκτικά, όμως, βλέπουμε ότι της… λείπουν ματς. Πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες παρουσίασε σωρεία κρουσμάτων κορωνοϊού. Έτσι έχει δύο ματς λιγότερα (Σπάρτα Πράγας και Ζλιν)από τη Γιάμπλονετς που κυνηγάει. Η οποία Γιάμπλονετς έφερε 0-0 εκτός με τη Μποέμιανς την Παρασκευή.

Η Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Έχει ξεμπερδέψει καιρό τώρα με την παραμονή, κι αυτό της στοιχίζει σε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και αρνητικό σερί πριν τη διακοπή. Η τελευταία της νίκη ήταν στις 5/2, έκτοτε για δύο μήνες έτρεξε σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη (0-3-4), σκόραρε δε στα δύο ματς μόνο απ’ αυτά τα επτά. Βεβαίως στο τελευταίο έπαιξε γερά στην άμυνα και κράτησε το 0-0 με τη Σπάρτα Πράγας.

Τελευταίο ματς πριν ένα μήνα

Στην ουσία αυτό που θέλουμε είναι να… συνεχίσει το πράγμα από εκεί που σταμάτησε πριν τη διακοπή και την καραντίνα της Βικτόρια. Προφανώς είναι μεγάλη η απουσία της από τα γήπεδα (τελευταίο επίσημο ματς στις 6/3), αλλά γι’ αυτό και οι αποδόσεις βρίσκονται σ’ αυτά τα επίπεδα. Όλα συντείνουν προς τη νίκη της: Βαθμολογική ανάγκη, ποιότητα, παράδοση. Οι 6 από τις 8 νίκες της Βικτόρια φέτος στην έδρα της έγιναν με διαφορά δύο γκολ και πάνω.

Η νίκη της Πλζεν σε ασιατικό χάντικαπ -1,5 (να νικήσει, δηλαδή, με διαφορά δύο γκολ και πάνω) προσφέρεται σε απόδοση 1,97 στην Bet365.