Δεν δικαιολογείται η απόδοση

Μπάνικ Οστράβα – Γιάμπλονετς (14/2/2021,15:00) Τσεχία Λιγκ

Είναι μερικά ματς που οι αποδόσεις χτυπάνε στο μάτι από την πρώτη ανάγνωση. Δεν δικαιολογείται τέτοιο «κόψιμο» των σετ αποδόσεων από τους μπουκ. Και δεν μιλάμε για early αποδόσεις, που θα μπορούσαν να βασίζονται σε λάθος εκτίμηση, αλλά για αποδόσεις που βρίσκονται στον στοιχηματικό «αέρα» αρκετές μέρες τώρα, οι παίκτες τις βλέπουν και δεν τις «χτυπάνε» τόσο, ώστε να τις αλλάξουν.

Μπάνικ Οστράβα-Γιάμπλονετς. Γενική εικόνα: Δύο ομάδες που θεωρητικά δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Πρακτικά, όμως, διανύουν διαφορετικούς δρόμους. Η Μπάνικ στην μέτρια 10η θέση, η Γιάμπλονετς 3η (και με προοπτική να πιάσει τη Σπάρτα στη 2η θέση αν νικήσει).

Πρώτο ματς τον Φεβρουάριο

Πρόσφατη φόρμα: η Μπάνικ έχει μόνο μία νίκη στο 2021, κι αυτή μάλλον τυχερή, 1-0 τη Σλόβαν Λίμπερετς με γκολ στο 5’ και φουλ άμυνα καρδιοχτύπι μέχρι τη λήξη. Η Γιάμπλονετς στα τελευταία δέκα ματς της, από τις 6/11, μετράει ρεκόρ 8-1-1. Στο τελευταίο της ηττήθηκε 3-0 στην Πράγα από τη Σλάβια, η οποία όντως βρίσκεται ένα επίπεδο παραπάνω. Την περασμένη εβδομάδα δεν έπαιξε λόγω αναβολής, αυτό είναι το πρώτο ματς της για τον Φεβρουάριο.

Παράδοση: Στα τελευταία εννέα παιχνίδια στην Οστράβα η Μπάνικ έχει μόνο μία νίκη, την πρώτη αγωνιστική της περιόδου 2018-19, με 1-0 και το γκολ με αυτογκόλ. Στα υπόλοιπα οκτώ η Γιάμπλονετς είχε από 4 νίκες και ισοπαλίες. Ανεξαρτήτως έδρας, η Γιάμπλονετς δεν έχει χάσει στα έξι τελευταία από τη Μπάνικ (4-2-0). Στον πρώτο γύρο μονότερμα στο μεγαλύτερο διάστημα και νίκη της Γιάμπλονετς εντός με 2-0.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, ακόμα και με καταγεγραμμένο έναν «σεβασμό» των μπουκ προς την έδρα, θα δικαιολογούνταν μια απόδοση γύρω στο 2,20-2,30 για τη Γιάμπλονετς. Να δίνεται αουτσάιντερ, έστω και ελαφρύ, δεν δικαιολογείται.

Η νίκη της Γιάμπλονετς σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία (draw no bet) πληρώνει 2,00 στην Bet365.