Παραγωγικές επιθέσεις κόντρα σε αναξιόπιστες άμυνες

Παρντούμπιτσε – Μλάντα Μπόλεσλαβ (19/03/2021,19:00) Τσεχία Λιγκ

Η Παρντούμπιτσε θα υποδεχθεί τη Μλάντα Μπόλεσλαβ στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Τσεχίας.

Η Παρντούμπιτσε από την αρχή της σεζόν δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φυσική της έδρα μιας και γίνονται έργα. Έτσι, το σημερινό παιχνίδι θα γίνει στο στάδιο «Ντόλιτσεκ» της Πράγας, όπως και όλα τα προηγούμενα που έδωσε ως γηπεδούχος. Προέρχεται από ήττα 1-0 στην Οπάβα, η οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο γεγονός ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου.

Καταγράφει τρεις ήττες σε πέντε αναμετρήσεις αλλά οι τέσσερις ήταν εκτός έδρας. Πάντως, στα τέσσερα πρόσφατα ματς, η εστία της παραβιάστηκε συνολικά δέκα φορές. Ως γηπεδούχος, έστω και τυπικά, είναι αξιόλογη. Κέρδισε τα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει χάσει μόλις ένα σε δέκα. Σκόραρε στα οκτώ από αυτά.

Η Παρντούμπιτσε βρίσκεται στη μέση της κατάταξης και ουσιαστικά είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

Στον αγωνιστικό τομέα, δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Καντού (μ, 20/1), ο Έβερτον (μ, 17/0), ο οποίος ανήκει στη Μλάντα και έχει παραχωρηθεί με υποσχετική, οι τραυματίες Μπόχατς (τ, 22/0), Πετράν (ε, 14/1) και Κούρκα (α, 1/0). Λόγω της απουσίας του Μπόχατς, την εστία θα υπερασπιστεί ο  Λέτατσεκ, στη μόλις δεύτερη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα.

Έχει γίνει πιο ανταγωνιστική

Από την άλλη πλευρά, η Μλάντα υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της πρωτοπόρου Σλάβια Πράγας και έχασε 0-3. Είχαν προηγηθεί, όμως, δυο σημαντικές νίκες που την έφεραν στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ έμεινε στο μηδέν έπειτα από έξι συναντήσεις. Είναι σαφές ότι έχει βελτιωθεί και πλέον παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστική. Ακόμη, όμως, δεν έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή και χρειάζεται βαθμούς.

Στην τελευταία της έξοδο κέρδισε 3-1 στην Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε. Είχε αποσπάσει, όμως, μόλις τρεις βαθμούς στα δέκα προηγούμενα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Εντούτοις, βρήκε δίχτυα στα πέντε από τα οκτώ τελευταία. Δεν τα κατάφερε μόνο κόντρα στις τρεις πρωτοπόρους (Σλάβια, Σπάρτα, Λίμπερετς). Σε κανένα από αυτά, όμως, δεν διατήρησε απαραβίαστη την εστία της.

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γκραϊσιάρ (ε, 6/0).

Τα τελευταία ματς των δύο αντιπάλων έχουν υψηλό σκορ. Καταγράφουν τρία Over 2,5 στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια. Αμφότερες είναι αξιόλογες επιθετικά αλλά εμφανίζουν αδυναμίες στον ανασταλτικό τομέα. Εκτιμάται ότι και η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι πιθανό να «ανοίξει» -όπως συνέβη και στην αντίστοιχη του πρώτου γύρου (4-1). Ως εκ τούτου, το Over 2,5 στο 2,08 (Stoiximan) αποτελεί καλή επιλογή.