Υποφέρουν τα… δίχτυα στην Μπογκοτά

Μιγιονάριος – Τζαγκουάρες (02/03/2021, 03:00) Κολομβία Απερτούρα

Eνδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στη Μιγιονάριος και την Τζαγκουάρες, τις οποίες χωρίζει ένας βαθμός. Η πρώτη πάντως έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Η Μιγιονάριος έχασε 2-0 στην Τζούνιορ, σε ένα ματς στο οποίο κλήθηκε να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες. Υπέστη δεύτερη ήττα σε τρία παιχνίδια.

Πάντως, στην έδρα της είναι δυνατή καθώς καταγράφει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Πρόκειται για την καλύτερη εκκίνησή της ως γηπεδούχου από το 2013. Σημειώνεται ότι οι τρεις από τις τέσσερις συναντήσεις στην Μπογκοτά ολοκληρώθηκαν με Over 3,5 και γκολ – γκολ. Συνολικά, σημειώθηκαν δεκαέξι τέρματα, κατά μέσο 5,3 ανά ματς!

Το ευχάριστο έχει να κάνει με την επιστροφή των Ουρίμπε (ε, 5/3), Αράνγκο (ε, 6/4). Η παρουσία τους θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης της Μιγιονάριος. Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκουαρίν (μ, 6/1), Μάρκεζ (ε, 1/0) και ο Βάργκας (α, 6/0) λόγω τιμωρίας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως ένα μέλος της τεχνικής ηγεσίας βρέθηκε θετικό έπειτα από τεστ κορωνοϊού. Δεν κατονομάστηκε, ενώ έχει τεθεί σε απομόνωση.

Σε ανοδική τροχιά

Η Τζαγκουάρες, από την άλλη πλευρά, ήταν πολύ καλή απέναντι στην Περέιρα και επικράτησε 2-0. Έχει αποσπάσει επτά βαθμούς στην τελευταία τριάδα παιχνιδιών. Παρουσιάζει σταθερά καλό πρόσωπο και κατάφερε να αναρριχηθεί στην οκτάδα.

Ως φιλοξενούμενη καταγράφει δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες σε τέσσερις εξόδους.

Στον αγωνιστικό τομέα, αμφιβολίες υπάρχουν αναφορικά με την ετοιμότητα του Τσούνγκα (τ, 6/0).

Σε επίπεδο προϊστορίας, η Μιγιονάριος τα έχει καταφέρει πολύ καλά απέναντι στην Τζαγκουάρες ως γηπεδούχος. Καταγράφει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Η Μιγιονάριος δίνει γρήγορο ρυθμό στους εντός έδρας αγώνες της. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, την ίδια στιγμή όμως εμφανίζει αδυναμίες στο ανασταλτικό τομέα. Από την άλλη, η Τζαγκουάρες μπορεί να δημιουργήσει σημαντικούς κινδύνους αν βρει χώρους, κάτι που ενδέχεται να συμβεί απόψε. Η επιλογή του Over έχει βάση και προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού από την bwin.