Θέλει να πάρει εκδίκηση

Αμέρικα Ντε Κάλι – Σάντα Φε (19/02/2021, 03:05) Κολομβία Απερτούρα

Οι δύο ομάδες που τέθηκαν αντιμέτωπες στους περσινούς τελικούς του Πρωταθλήματος, στα τέλη Δεκεμβρίου, συγκρούονται και πάλι. Η Αμέρικα Ντε Κάλι είχε κερδίσει 3-0 στο πρώτο ματς, ενώ έχασε 2-0 στον επαναληπτικό και κατέκτησε το στέμμα. Η Σάντα Φε θέλει να πάρει εκδίκηση για τον χαμένο τίτλο και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη με 2-1 στην Τσικό, χωρίς πάντως να ικανοποιήσουν. Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχαν αποσπάσει δύο βαθμούς.

Στο μεταξύ, προέκυψαν έξι κρούσματα κορωνοϊού. Η διοίκηση επισήμανε ότι δεν αφορούν ποδοσφαιριστές. Σίγουρα, όμως, έχει προσβληθεί ο προπονητής Χουάν Ρεάλ και κατά συνέπεια δεν θα βρίσκεται απόψε στον πάγκο.

Παράλληλα, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Βεργκάρα (ε, 2/1) και η απουσία του προκαλεί «πονοκέφαλο» μιας και αποτελεί πολύτιμη μονάδα.

4Χ4 με μηδέν παθητικό

Στην αντίπερα όχθη, η Σάντα Φε δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Προέρχεται από νίκη με 2-0 απέναντι στην Μπουκαραμανγκά, η οποία συνοδεύτηκε με πειστική εμφάνιση. Ήταν το τέταρτο διαδοχικό «τρίποντο» για το συγκρότημα του Χάρολντ Ριβέρα και μάλιστα με μηδέν παθητικό.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα και θα είναι σε θέση να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Οι εμφανίσεις της Σάντα Φε είναι πειστικές, η Αμέρικα ακόμη δεν έχει βρει ρυθμό παρότι πέτυχε την πρώτη της νίκη. Το 2 DNB αποτελεί καλή επιλογή. Στο 2,05 από την bwin.