Χωρίς νίκη για 183 ημέρες η Αλιάντσα

Αλιάντσα Πετρολέρα – Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα (23/03/2021, 03:10) Κολομβία Απερτούρα

Η Αλιάντσα Πετρολέρα και η Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα συγκρούονται στο τοπικό ντέρμπι και αναζητούν επιστροφή στις επιτυχίες.

Η ομάδα του Χούμπερτ Μπόντερτ έχασε 1-0 στην Ντεπορτίβο Πάστο. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα, χωρίς μάλιστα να βρει δίχτυα. Καθηλωμένη στην τελευταία θέση της κατάταξης, χωρίς νίκη σε έντεκα αναμετρήσεις, στις οποίες απέσπασε μόλις τρεις ισοπαλίες. Μόνο σε μία κράτησε το μηδέν παθητικό.

Σε επίπεδο Πρωταθλήματος παραμένει χωρίς «τρίποντο» από τον Σεπτέμβριο του 2020. Δηλαδή, εδώ και 183 ημέρες! Συγκεκριμένα, δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης σε 24 αναμετρήσεις (δεκαεπτά ήττες).

Στον αγωνιστικό τομέα, δεν υπολογίζεται ο Φλόρες (μ, 4/0), ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Υστερεί ως φιλοξενούμενη

Η Μπουκαραμάνγκα παραχώρησε 1-1 στην Όνσε Κάλντας. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, είχε δύο νίκες στους τρεις αγώνες που είχαν προηγηθεί. Δείχνει θετικά στοιχεία, αποτελεί σκληρό καρύδι.

Πάντως, η εικόνα της ως φιλοξενούμενης δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Σε σύνολο πέντε παιχνιδιών δεν έχει νίκη, ενώ υπέστη τρεις ήττες. Σκόραρε μόνο δύο φορές.

Ο τεχνικός Λουίς Σουάρες καταρτίζει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει σε αυτά τον Τέλις (μ, 8/0), ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Η Αλιάντσα Πετρολέρα δεν πείθει ότι μπορεί να σηκώσει τον τίτλο του φαβορί, όπως τη δίνουν οι μπουκ. Βέβαια, κάποια στιγμή θα μπει τέλος στο σερί των αγώνων χωρίς νίκη, όμως δεν είναι εύκολο να συμβεί απέναντι στην Μπουκαραμάνγκα. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Μπορεί, τουλάχιστον, να μη χάσει. Στο 1,97 το 2 DNB στη novibet.