Αρνητικό ρεκόρ πενταετίας η Αλιάντσα Πετρολέρα

Αλιάντσα Πετρολέρα – Όνσε Κάλντας  (13/02/2021, 01:00) Κολομβία Απερτούρα

Η Αλιάντσα έχει πραγματοποιήσει αρνητική εκκίνηση στο Πρωτάθλημα. Η ήττα από την Τζούνιορ με 2-0 ήταν η τρίτη σε τέσσερις αναμετρήσεις, στις οποίες έχει αποσπάσει έναν βαθμό. Εμφανές το πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία, σε όλα τα ματς έχει δεχθεί από δύο τέρματα.

Κακές είναι οι επιδόσεις και στην έδρα της. Σε επίπεδο Πρωταθλήματος δεν έχει… σταυρώσει νίκη ως γηπεδούχος σε οκτώ αγώνες (τέσσερις ήττες). Πρόκειται για αρνητική επίδοση πενταετίας. Το ίδιο ρεκόρ κατέγραψε και το διάστημα από τον Νοέμβριο του 2015 ως τον Απρίλιο του 2016 (τρεις ήττες, έξι ισοπαλίες).

Πάντως, στα δύο παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδό της στο πλαίσιο της Απερτούρα, βρήκε γκολ, τρία στο σύνολο. Όλα μπήκαν στο δεύτερο μέρος και προήλθαν από στατικές φάσεις. Δύο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και ένα με πέναλτι.

Έσπασε το ρόδι

Από την άλλη πλευρά, η Όνσε Κάλντας ήταν πολύ καλή απέναντι στην Ενβιγκάδο και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με 3-1. Είχε αποσπάσει έναν πόντο στα τρία ματς που προηγήθηκαν.

H ομάδα του Εντουάρντο Λάρα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ωστόσο αμυντικά δεν τα πάει καθόλου καλά. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι τέσσερις αγώνες της ολοκληρώθηκαν με γκολ – γκολ, ενώ οι τρεις τελευταίοι ήταν και Over.

Σημειώνεται, τέλος, ότι σε επίπεδο προϊστορίας, η Όνσε Κάλντας έφυγε με βαθμολογικά οφέλη από την έδρα της Αλιάντσα στα επτά από τα εννέα πρόσφατα ματς. Κατέγραψε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Η εικόνα που έχουν δείξει οι δύο ομάδες στην έναρξη της σεζόν δεν αποτυπώνεται στις αποδόσεις. Η Όνσε Κάλντας φαίνεται πως πατάει καλύτερα, ειδικά μετά την πρώτη της νίκη, που συνοδεύτηκε από ενθαρρυντική εμφάνιση. Έχει λοιπόν αξία το 2 DNB, το οποίο βρίσκουμε στο 2,30 από τον Stoiximan.