Ανεβαίνει επίπεδο με Παλαβεσίνο η Κάλι

Τσικό – Ντεπορτίβο Κάλι (03/02/2021, 01:00) Κολομβία Απερτούρα

Ενδιαφέρον ματς στην Κολομβία μεταξύ της Τσικό και της Ντεπορτίβο Κάλι. Οι φιλοξενούμενοι, που περιλαμβάνονται στους διεκδικητές του τίτλου, θα ταξιδέψουν στην Τούνχα έχοντας αυτή τη φορά στην αποστολή τους τον κομβικό μέσο Παλαβεσίνο.

Ο Αργεντινός άσος πρωταγωνιστεί σε μεταγραφικό σίριαλ με τη Ρίβερ Πλέιτ να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Μάλιστα, η μεταγραφή φαινόταν τελειωμένη και για τον λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Ενβιγκάδο, έπειτα από δική του επιθυμία. Η απουσία του αποδείχθηκε καθοριστική καθώς η ομάδα του «γκέλαρε» (1-1) έπειτα από δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αναμετρήσεις.

Ωστόσο, αυτή την αγωνιστική είναι διαθέσιμος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του κολομβιανού Τύπου, και θα βρεθεί στην ενδεκάδα.

Ομάδα με χαμηλό ταβάνι η Τσικό

Η Τσικό έδειξε θετικά στοιχεία στο τοπικό ντέρμπι με την Πατριότας, από την οποία απέσπασε 1-1. Αντίθετα, στην πρεμιέρα είχε απογοητεύσει χάνοντας 2-0 από την Μπουκαραμάνγκα.

Παρά τη μαχητικότητά της θεωρείται ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, ενώ αποδυναμώθηκε σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν. Μάλιστα, είναι τελευταία στον ειδικό πίνακα παραμονής, τρεις βαθμούς κάτω από τη γραμμή.

Η Κάλι προέρχεται από «γκέλα» και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. Η παρουσία του Παλαβεσίνο εκτιμάται ότι θα τη βοηθήσει σημαντικά απέναντι στην Τσικό που θα παλέψει, όπως και κόντρα στην Πατριότας, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Στο 2,17 το «διπλό» από τη Stoiximan, ενώ γενικά έχει πτωτικές τάσεις.