Μήπως δεν θέλει την εξάδα;

ΤΣΣΚΑ 1948-Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (26/4/2021, 18:00) Βουλγαρία Πρβα Λίγκα

Αυτό το ματς είναι το προτελευταίο της κανονικής περιόδου στη Βουλγαρία και το μοναδικό που μπορεί να επηρεάσει τον… διαχωρισμό των ομάδων σε τρία γκρουπ για τη συνέχεια. Η ΤΣΣΚΑ 1948 φιλοξενεί την 2η της βαθμολογίας Λοκομοτίβ και σε περίπτωση που νικήσει θα ξεπεράσει τις Μπερόε και Τσέρνο Μόρε και θα μπει στα πλέι οφ τίτλου. Χωρίς φυσικά πιθανότητες ούτε για τον τίτλο, ούτε όμως και για το απευθείας του Κόνφερανς Λιγκ. Πλην όμως είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ της ομάδας. Στην πρώτη της κιόλας συμμετοχή στην Α’ κατηγορία να μπαίνει στην πρώτη εξάδα. Είναι ένα ακόμη χαστούκι στην «κανονική» ΤΣΣΚΑ.

Η ΤΣΣΚΑ 1948 ιδρύθηκε το 2016, από διαφωνούντες σχετικά με την διαχείριση της κανονικής ΤΣΣΚΑ, που υποβιβάστηκε την προηγούμενη σεζόν λόγω χρεών. Οι διαφωνούντες έφτιαξαν ένα νέο σύλλογο, με τα ίδια χρώματα φυσικά και παρόμοιο έμβλημα, και «διεκδικούν» τώρα την ιστορία της ομάδα. Η «κανονική» ΤΣΣΚΑ, με τον Γκάντσεφ ιδιοκτήτη, αναγνωρίζεται ως ο ισχυρός σύλλογος, αν και για να συμμετάσχει στη λίγκα αναγκάστηκε να αγοράσει την άδεια της Λίτεξ Λόβετς.

Πρωτοπόρος στο 7-10 καλύτερα!

Τέλος πάντων, το ζήτημα είναι το εξής: Θέλει η ΤΣΣΚΑ 1948 να μπει στην εξάδα ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης και να τερματίσει στην καλύτερη περίπτωση 5η, ή να «μείνει» στο γκρουπ 7-10 ως πρωτοπόρος; Μετά τα πλέι οφ αυτού του γκρουπ ο πρώτος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο μπαράζ με την 3η της βαθμολογίας, οπότε σε δύο ματς μπορούν να παιχτούν τα πάντα.

Η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ θεωρητικά έχει ελπίδες για τον τίτλο, αλλά με την άλλου επιπέδου Λουντογκόρετς δεν είναι εύκολο να τα βάλεις. Και η δεύτερη θέση, πάντως, θα της εξασφαλίσει το απευθείας εισιτήριο για το Κόνφερανς Λιγκ.

Οπότε; Αναμένεται ματς χαρακωμάτων. Από την επανέναρξη του πρωταθλήματος το 2021 η Λοκομοτίβ έχει δεχτεί γκολ μόνο στα ματς της με τη Λουντογκόρετς για πρωτάθλημα και κύπελλο. Καμία άλλη δεν έχει βρει δίχτυα. Θεωρούμε ότι το under 2,5 θα έπρεπε να πληρώνει λιγότερο. Το βρίσκουμε σε απόδοση 1,80 στην Championsbet.