«Πνίγεται» εκτός έδρας η Μπαΐα

Βάσκο Ντα Γκάμα – Μπαΐα (30/01/2021, 21:00) Βραζιλία Σέριε Α

Η Βάσκο Ντα Γκάμα έχει προβάδισμα στην… εξάποντη αναμέτρηση με την Μπαΐα.

Οι δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή θα τεθούν αντιμέτωπες σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι. Το τελευταίο διάστημα η Βάσκο Ντα Γκάμα «πατάει» καλύτερα, ειδικά από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο. Είναι σημαντικό ότι στην έδρα της εμφανίζεται αποτελεσματική. Καταγράφει τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες.

Ανάμεσα στα… θύματά της περιλαμβάνονται οι ισχυρές Σάντος, Ατλέτικο Μινέιρο. Έχασε (0-1) μόνο από την Κοριτίμπα επειδή από το 30’ είχε αριθμητικό μειονέκτημα λόγω ανόητης αποβολής. Μάλιστα, ακόμη και με δέκα παίκτες, στο συγκεκριμένο ματς ήταν καλύτερη.

Δέχθηκε γκολ και στις δεκαέξι εξόδους

Στην αντίπερα όχθη, η Μπαΐα είναι πολύ κακή εκτός. Έχει αποσπάσει μόλις έναν βαθμό σε έξι αγώνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εστία της παραβιάστηκε και στις δεκαέξι εξόδους της στο Πρωτάθλημα!

Ένα ακόμη στοιχείο που συνηγορεί υπέρ του «άσσου» είναι το γεγονός ότι η Βάσκο έχει περισσότερη φρεσκάδα, με δύο ημέρες περισσότερες στη διάθεσή της για προετοιμασία. Η αντίπαλός της επιβαρύνθηκε από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι απέναντι στην Κορίνθιανς, στο οποίο επικράτησε 2-1, χωρίς να είναι καλύτερη της αντιπάλου της.

Η Βάσκο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που εκτός έδρας εμφανίζει σοβαρές αδυναμίες, κυρίως στον ανασταλτικό τομέα. Πιο σοβαρή η γηπεδούχος αξίζει το ποντάρισμα σε τιμές όπως το 2,25 της bwin.