Η «λευκή βαλίτσα» φέρνει γκολ

Κλαμπ ντε Ρεγκάτας – Φιγκεϊρένσε (20/01/2021, 00:15) Βραζιλία Σέριε Β

Η Φιγκεϊρένσε θα δώσει εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα της βαθμολογικά αδιάφορης Κλαμπ ντε Ρεγκάτας και ο προπονητής της, Ζορζίνιο, φοβάται ότι ανταγωνιστές της θα προσφέρουν κίνητρο στους γηπεδούχους.

Ο τεχνικός της Φιγκεϊρένσε, η οποία βρίσκεται ακριβώς πάνω στη γραμμή του υποβιβασμού, θεωρεί πιθανό κάποια άλλη ομάδα, που επίσης διεκδικεί την παραμονή, να υποσχεθεί χρήματα στην αντίπαλό της ώστε να κερδίσει το μεταξύ τους παιχνίδι.

Πρόκειται για την πρακτική της «λευκής βαλίτσας». Δηλαδή, μία ομάδα δίνει οικονομικά ανταλλάγματα σε μία τρίτη για να επικρατήσει σε ματς απέναντι σε ανταγωνίστριά της. Η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας έχει επτά βαθμούς περισσότερους από τη Φιγκεϊρένσε και δεν πρόκειται να κινδυνέψει μιας και απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για το φινάλε.

«Θανατηφόρος αγώνας»!

«Το παιχνίδι με την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας είναι… θανατηφόρο! Η αντίπαλός μας προέρχεται από ήττα και θα παίξει αγριεμένη με εμάς. Πιθανόν να της έχουν προσφέρει και χρήματα για να μας νικήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζορζίνιο.

Πάντως, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Φιγκεϊρένσε θα ξεπεράσει τις δυσκολίες θα πάρει το «διπλό».

Η Φιγκεϊρένσε έχει μεγαλύτερο κίνητρο αλλά και η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας θα αναζητήσει την τέταρτη σερί νίκη στην έδρα της. Ίσως και λόγω «λευκής βαλίτσας»! Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη και πιθανότατα να βρουν δίχτυα. Στο ελκυστικό 2.15 το γκολ – γκολ από την Interwetten.