Καζάνι που βράζει η Κρουζέιρο

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Κρουζέιρο λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Οέστε. Οι σημαντικές καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθών έχουν φέρει στα όριά τους τους παίκτες, οι οποίοι αποφάσισαν να μην συγκεντρωθούν στο αθλητικό κέντρο για το παιχνίδι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φελίπε Σκολάρι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Τη Δευτέρα έλαβε χώρα συνάντηση της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές για το συγκεκριμένο ζήτημα. Οι τελευταίοι, στους οποίους οφείλονται μισθοί δυόμισι μηνών, δεν πήραν ούτε χρήματα ούτε καν δεσμεύσεις για το πότε θα τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες.

Έτσι, αποφάσισαν να αντιδράσουν και κατόπιν τούτου τα μέλη της αποστολής για τη συνάντηση με την Οέστε δεν έμειναν στο κέντρο της ομάδας. Ο Σκολάρι ήταν ενήμερος για την κίνησή τους.

Σκέφτεται να τα παρατήσει ο Σκολάρι

Ο πολύπειρος προπονητής είναι δυσαρεστημένος μιας και η διοίκηση δεν έχει τηρήσει τις υποσχέσεις που του έδωσε όταν συμφώνησε να αναλάβει. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ ως το 2022 όμως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα με το τέλος του Πρωταθλήματος αν δεν δει την κατάσταση να εξομαλύνεται.

Παρά την κατάσταση στην Κρουζέιρο η ουραγός Οέστε δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα. Μπορεί, όμως, να σκοράρει –το συνηθίζει στα τελευταία ματς- και να συνεισφέρει στην επιβεβαίωση του ελκυστικού Over 2,5, που στο Stoximan προσφέρεται στο 2.07.