Για το 4Χ4 η Ναούτικο

Ναούτικο – Βίλα Νόβα (16/06/2021, 01:00) Βραζιλία Σέριε Β

Η Ναούτικο θα αναζητήσει την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα ματς αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να κάμψει την αντίσταση της αήττητης Βίλα Νόβα.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εντυπωσιακή εκκίνηση καθώς έχουν το απόλυτο σε τρεις αναμετρήσεις. Η τελευταία νίκη ήταν το 3-1 στην έδρα της Γκουαρανί. Οι δύο πρώτες ήρθαν με 1-0, κόντρα σε CSA Αλ (εντός) και Βιτόρια Μπαΐα (εκτός).

Η κάτοχος του Πρωταθλήματος Περναμπουκάνο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει πως έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

Ο Ντιαβάν (μ, 2/0) είναι ο μοναδικός απόντας λόγω τραυματισμού. Εκτιμάται ότι η εντεκάδα θα είναι η ίδια με τον αγώνα στην Γκουαρανί.

Αήττητη η Βίλα Νόβα

Έπειτα από δύο ισοπαλίες (αμφότερες 1-1, εντός με Μποταφόγκο και εκτός με Αβαΐ), η Βίλα Νόβα Νόβα επιβλήθηκε 1-0 της CSA Αλ και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα. Είχε μεσολαβήσει ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Μπαΐα.

Πρόκειται για σκληρό καρύδι, για ομάδα που δεν είναι εύκολο να λυγίσει, όμως δεν έχει πείσει ακόμη με τις εμφανίσεις της.

Ο τεχνικός Βάγκνερ Λόπες καταρτίζει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει τον Ντούντου (μ, 3/1) μιας και είναι τραυματίας. Απόντες θα είναι επίσης οι Μπελάο (α, 1/0), Σάιμον (α), Καρλέτο (α).

Η Ναούτικο είναι πιο ποιοτική ομάδα και διανύει εξαιρετική περίοδο. Εκτιμάται ότι θα φτάσει στην επικράτηση, εύκολα ή δύσκολα. Ο «άσσος» μπορεί να συνδυαστεί με U 3,5 αφού το πιθανότερο είναι πως το ματς δεν θα «ανοίξει». Δεν είναι κάτι που συνηθίζεται από αμφότερους. Στο 2,07 η συγκεκριμένη επιλογή από τον Stoiximan.