Φλαμένγκο: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Σένι

Η δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα της Φλαμένκο από τη Σεαρά (είχε προηγηθεί αυτή στο ντέρμπι με τη Φλουμινένσε), έφερε προβληματισμό στις τάξεις της διοίκησης του συλλόγου, που πάντως στηρίζει τον προπονητή Ροτζέριο Σένι.

Τα συγκεκριμένα αρνητικά αποτελέσματα δεν επέτρεψαν στη «Φλα» να πλησιάσει τη Σάο Πάολο στην κορυφή και μείωσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου.

Ωστόσο, οι διοικούντες αφού ανέλυσαν όλα τα δεδομένα σχετικά με τα πεπραγμένα του Σένι, αποφάσισαν να τον κρατήσουν στον πάγκο παρά το γεγονός ότι κάποιες αποφάσεις του, ειδικά κόντρα στη Σεαρά, αμφισβητήθηκαν. Εξακολουθούν να πιστεύουν σε εκείνον και στη δουλειά του.

Μένει αλλά είναι υπό πίεση

Επιπλέον, στη Φλαμένγκο θεωρούν ότι ενδεχόμενη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα βοηθήσει καθώς δεν υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές σε ό,τι αφορά τον πιθανό διάδοχό του. Άλλωστε, δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την… κατηφόρα της ομάδας αφού μεγάλο είναι και το μερίδιο των ποδοσφαιριστών.

Μετά από τα παραπάνω, ο Σένι συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, είναι όμως προφανές ότι βρίσκεται υπό πίεση. Αν η Φλαμένγκο δεν επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο ματς που ακολουθεί κόντρα στην Γκοϊάς, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί για το μέλλον…