Ελκυστικός «άσσος» στο «Μαρακανά»

Φλουμινένσε – Σάντος (18/06/2021, 01:00) Βραζιλία Σέριε Α

H Φλουμινένσε θα υποδεχθεί την πάντα υπολογίσιμη Σάντος με στόχο να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και να επιστρέψει στις νίκες.

Η ομάδα του Ρόζερ Μασάδο προέρχεται από ισοπαλία 2-2 στην Μπραγκαντίνο, σε ένα ματς στο οποίο αγωνίστηκε με εναλλακτική ενδεκάδα. Η εικόνα της στο Πρωτάθλημα είναι σταθερά καλή και μάλλον άξιζε να έχει περισσότερους βαθμούς από τους πέντε που καταγράφονται στο ενεργητικό της.

Παράλληλα, συνεχίζει και στο Κύπελλο καθώς απέκλεισε την Μπραγκαντίνο.

Οι τραυματίες Σαβιέρ (α, 3/0), Χάντσον (μ) και ο ανέτοιμος Κέννεντυ (ε) δεν υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι.

Η Σάντος εγκλωβίστηκε από τη μαζική άμυνα της Ζουβεντούδε και παραχώρησε 0-0 χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς. Προερχόταν από πρόκριση στο Κύπελλο επί της Σανιόρτε και νίκη κόντρα στη Σεαρά για το Πρωτάθλημα όπου καταγράφει τέσσερις βαθμούς έπειτα από τρεις αναμετρήσεις.

Δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής, ενώ είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Επιπλέον, οι επιδόσεις της μακριά από το γήπεδό της δεν είναι ιδιαίτερα καλές.

Ο τιμωρημένος Λουάν (α, 3/0) δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Η Φλουμινένσε βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι πιο ποιοτική από τη Σάντος. Επιπλέον, αρκετοί από τους παίκτες της πήραν «ανάσες» καθώς δεν χρησιμοποιήθηκαν στο προηγούμενο ματς. Ως εκ τούτου θα υπάρχει η απαιτούμενη φρεσκάδα. Εκτιμάται ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο ελκυστικό 2,08 ο «άσσος» από τη novibet.