Δοκιμάζεται το αήττητο

Κλαμπ ντε Ρεγκάτας – Ναούτικο (30/6/2021, 03:30) Βραζιλία Β’ Κατηγορία

Τρεις αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β’ Βραζιλίας διεξάγονται τα ξημερώματα της Τετάρτης. Υπενθυμίζουμε ότι η αυλαία άνοιξε με το «διπλό» της Βίλα Νόβα επί της Οπεράριο (2-1).

Από το σημερινό πρόγραμμα θα ασχοληθούμε με την πρωτοπόρο Ναούτικο, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Κλαμπ ντε Ρεγκάτας. Υποψιασμένο το σχετικά ισορροπημένο σετ, το οποίο δίνει μόνο ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η αποστολή τους δεν πρόκειται να είναι εύκολη.

Ανταγωνιστική στο… σπίτι της

Μετά το 2-1 επί της Μπραζίλ ντε Πελότας, η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Το 1-0 από την Αβαΐ αποτέλεσε την 3η ήττα στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους.

Στο γήπεδό της, αντίθετα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Διατηρεί το αήττητο (2-1-0, όλα με G/G+Over), επιβεβαιώνοντας το πόσο ανταγωνιστική είναι εντός έδρας. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, είχε φανεί και τα προηγούμενα χρόνια.

Κατοικεί αήττητη στην κορυφή

Κόντρα στην πρωτοπόρο δεν πρόκειται να φοβηθεί και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι. Η Ναούτικο, από τη δική της πλευρά, δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση. Αποτελεί, εξάλλου, τη μοναδική ομάδα της κατηγορίας που διατηρεί το αήττητο (5-2-0).

Παρ’ όλα αυτά, ξέρει πως η αποστολή της ενδέχεται να συναντήσει εμπόδια, με τις πρόσφατες ισοπαλίες κόντρα σε Λοντρίνα (0-0) και Ρέμο (1-1) να φανερώνουν μια μικρή κούραση.

Θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες και τα δεδομένα δείχνουν πως θα απειλήσει, αλλά και θα απειληθεί. Κάτι τέτοιο δείχνει και η παράδοση, αφού μετράει 4 διαδοχικά G/G στη συγκεκριμένη έδρα.

Αν και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δείχνει πιθανό, η τιμή του G/G βρίσκεται αρκετά ψηλά. Το «αγοράζουμε» στη Winmasters στο ικανοποιητικό 2,10.