Ασυμφωνία χαρακτήρων

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Μπραγκαντίνο (29/06/2021, 02:00) Βραζιλία Σέριε Α

Η πρωτοπόρος Μπραγκαντίνο δοκιμάζεται στην έδρα της δυνατής Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, στον αυλαία της έβδομης αγωνιστικής.

Η Ατλέτικο κυριάρχησε στην αναμέτρηση με τη Φλουμινένσε. Απώλεσε απίστευτες ευκαιρίες προτού σκοράρει στο 80’ και κατακτήσει μία απόλυτα δίκαιη νίκη (1-0). Ήταν η τρίτη σε πέντε αγώνες.

Εξαιρετική ανασταλτικά. Έχει δεχθεί γκολ στη μοναδική της ήττα από την Ατλέτικο Παραναένσε. Στα άλλα τέσσερα ματς κράτησε το μηδέν, όλα ήταν Under.

Σταθερά καλές οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί, θετική και μπροστά, μόνο σε ένα παιχνίδι δεν βρήκε δίχτυα.

Δεν υπολογίζονται οι Πάουλο (μ, 5/1) και Ρόναλντ (μ, 1/0). Αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στην κορυφή

Η Μπραγκαντίνο έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή εκκίνηση. Στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε 3-1 της Παλμέιρας. Πέτυχε τρίτη νίκη στη σειρά και τέταρτη σε έξι ματς, στα οποία είναι αήττητη.

Διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση με δεκαέξι τέρματα σε έξι παιχνίδια αλλά και μία από τις χειρότερες άμυνες με εννέα γκολ παθητικό. Όλα τα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με Over, τα πέντε τελευταία ήταν και αμφίσκορα.

Σημαντική η επιστροφή του Κλαουντίνιο (μ, 2/0). Αντίθετα, θα λείψουν ο διεθνής Ουρτάδο (ε) και οι τραυματίες Αντερλάν (α, 6/2), Καντίντο (α, 3/1), Νοβάες (ε, 1/0).

Οι δύο αντίπαλοι προσεγγίζουν τα παιχνίδια τους με διαφορετικό τρόπο. Η Ατλέτικο ρίχνει το βάρος στην ανασταλτική λειτουργία, ενώ η Μπραγκαντίνο είναι πιο… αλέγκρα και παίζει πιο ανοιχτά. Αμφότερες, πάντως, βρίσκουν δίχτυα και είναι πιθανό να το κάνουν και στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Στο 1,95 η απόδοση από την bwin.