Τα αποθέματα ενέργειας προσφέρουν πλεονέκτημα

Ατλέτικο Παραναένσε – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (21/06/2021, 00:15) Βραζιλία Σέριε Α

Δύο φορμαρισμένες ομάδες, αήττητες σε δέκα αγώνες, με εξαιρετικές ανασταλτικές επιδόσεις, η Ατλέτικο Παραναένσε και η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε θα τεθούν αντιμέτωπες.

Εξαιρετική εκκίνηση έχει πραγματοποιήσει στο Πρωτάθλημα η Ατλέτικο Παραναένσε. Με τη νίκη της σε βάρος της Γκρέμιο (0-1), διατήρησε το απόλυτο σε τρία ματς, κρατώντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα.

Παραμένει αήττητη σε δέκα αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις (οκτώ νίκες), με μόλις ένα γκολ παθητικό. Μεσοβδόμαδα παραχώρησε 0-0 στην Παρανά και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος Παραναένσε. Στο ματς αυτό χρησιμοποιήθηκαν αναπληρωματικοί και έτσι οι θεωρούμενοι βασικοί δεν επιβαρύνθηκαν. Το παιχνίδι Πρωταθλήματος με τη Φλαμέγνκο αναβλήθηκε καθώς η τελευταία είχε υποχρεώσεις στο Κύπελλο.

Τραυματίας ο Νικάο (μ, 3/1).

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε προέρχεται από «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία με τη Φορταλέζα. Προηγήθηκαν δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια Πρωταθλήματος, ενώ προκρίθηκε και στο Κύπελλο σε βάρος της Κορίνθιανς.

Εξαιρετική στον ανασταλτικό τομέα με ένα γκολ παθητικό σε οκτώ αγώνες, παραμένει αήττητη σε δέκα (πέντε νίκες).

Ο τιμωρημένος Μαρανιάο (μ, 3/0) και οι τραυματίες Έντερ (α, 2/1), Ρόναλντ (μ, 1/0), δεν υπολογίζονται.

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν πιο ποιοτικό σύνολο και διατηρούν έστω ελαφρύ προβάδισμα απέναντι στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Δεν είχαν ματς μεσοβδόμαδα, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, άρα υπάρχουν περισσότερα αποθέματα ενέργειας, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες επαλήθευσης του «άσσου». Στο 2,05 από τη novibet.