Αλχημείες στη λαβωμένη Γκουαρανί

Κουιάμπα – Γκουαρανί (15/1/2021, 2:30) Βραζιλία Σέριε Β

Από την περασμένη Δευτέρα όταν και έγιναν γνωστές οι πολλές απουσίες της Γκουαρανί λόγω κορωνοϊού, αναζητούσα το σετ των αποδόσων για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κουιάμπα.

Πριν από αυτό, υπήρχε ήδη το εκτός έδρας ματς με την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, όπου ενώ αρχικά o «άσσος» είχει ανοίξει περίπου στο 2,55, βρέθηκε σε ελεύθερη πτωση μεταξύ 1,65 – 1,70. Φυσικά επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά με 2-0 σε μία είδηση που σας είχε δώσει το σάιτ και ο Φόλλας.

Στάση αναμονής

Αναζητούσα από εκείνη την ημέρα να δω το σετ των αποδόσεων για τον αγώνα με την Κουιάμπα και φυσικά καμία εταιρεία δεν είχε βάλει τίποτα μέχρι σήμερα το πρωί, όπου έγιναν γνωστές οι επιστροφές των φιλοξενούμενων.

Πιο σημαντική προσθήκη θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την παρουσία στον πάγκο του προπονητή Φελίπε Κοσνεϊσάο, καθώς από τους δέκα απόντες επιστρέφουν μόνο οι Πάμπλο (ε, 26/3) και Ρομέρσιο (α, 11/1), ενώ θα απουσιάζουν επίσης ο τιμωρημένος Ρεζέντε και ο επιθετικός Μάθιου που θα χειρουργηθεί στο πρόσωπο, απο αγκωνιά που δέχτηκε στο ματς με την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας.

Ελέγχονται ακόμα δύο

Τέλος σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βραζιλιάνικου Τύπου ελέγχονται ακόμα δύο περιπτώσεις για Covid–19, του αριστερού μπακ Μπιντού και του επιθετικού Ρεναζίνιο, όμως θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα αργότερα.

Με βάση την ειδησεογραφία που υπάρχει θα περίμενε κανείς να βρίσκεται πιο χαμηλά ο «άσσος», ακόμα και σε σχέση με την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας (δηλαδή το 1,65 – 1,70). Ωστόσο κυμαίνεται μεταξύ 1,90 – 1,95, αυτή τη στιγμή, στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες.

Αξίζει να παιχτεί ο «άσσος» από τώρα. Ιδιαίτερα υψηλό το 1,94 στη Novibet