Νέος προπονητής ο Μορέιρα στη Φορταλέζα

Η ήττα της Φορταλέζα από τη Σπορτ Ρεσίφε έφερε εξελίξεις καθώς απολύθηκε ο προπονητής Μαρσέλο Σαμούσκα και η διοίκηση προχώρησε στην πρόσληψη του Έντερσον Μορέιρα.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει εργαστεί ήδη σε τρεις ομάδες (!) στη διάρκεια της σεζόν. Ο λόγος για τη… μισητή Σεαρά, την Κρουζέιρο και την Γκοϊάς. Από την πρώτη παραιτήθηκε για να αναλάβει τη δεύτερη, ενώ από τις τελευταίες απολύθηκε καθώς δεν τα πήγε καλά.

Δέκα απόντες λόγω Covid – 19

Ο Μορέιρα, ο οποίος αναλαμβάνει τη Φορταλέζα με σκοπό να την κρατήσει στην κατηγορία, αφού απέχει τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, θα κάνει ντεμπούτο στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Γκρέμιο. Από αυτήν, όμως, θα απουσιάσουν δέκα παίκτες μιας και έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid – 19. Εξ αυτών, οι μισοί έχουν διψήφιο αριθμό συμμετοχών στο Πρωτάθλημα.

Σημειώνεται, τέλος, πως η Φορταλέζα έχει συμπληρώσει έξι αγώνες χωρίς νίκη, καταγράφει μόλις μία στους δώδεκα τελευταίους, ενώ στους τρεις πρόσφατους δεν βρήκε καν δίχτυα.

Η έλευση νέου προπονητή πιθανόν να αλλάξει τα δεδομένα καθιστώντας πιο ανταγωνιστική τη Φορταλέζα αλλά το πολύ μέχρι την ισοπαλία! Η bet365 την προσφέρει στο 3.20.