Συγκυρίες της στιγμής

Σλάβια Μοζίρ – Γκόμελ (21/5/2021, 20:10) Λευκορωσία Πρέμιερ

Μια ματιά στη βαθμολογία φτάνει για να δικαιολογήσει τον μπουκ για τις επιλογές του. Η Σλάβια βρίσκεται στην 11η θέση με ρεκόρ 2-2-5, αλλά από την ζώνη υποβιβασμού βγήκε μόλις στο περασμένο ματς, όταν κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την ουραγό Σπούτνικ. Η Γκόμελ βρίσκεται στην 5η θέση με 15 βαθμούς και ρεκόρ 4-3-2. Την περασμένη Κυριακή βίωσε μόλις την δεύτερη ήττα της στη σεζόν, ένα οριακό 0-1 εκτός από την Ντινάμο Μπρεστ.

Το ζήτημα, λοιπόν, είναι αν η Γκόμελ είναι τόσο καλύτερη από τη Σλάβια, που να δικαιούται τέτοιες αποδόσεις. Η Γκόμελ εκτός έδρας έχει μόνο ένα διπλό, αλλά επί της παραδοσιακής δύναμης Ντινάμο Μινσκ, μάλιστα με ανατροπή. Επίσης έχει δύο ήττες από δυνατές ομάδες (ΜΠΑΤΕ και Ντινάμο Μπρεστ) και μία ισοπαλία με τη Βιτέμπσκ.

Δεν αποτυπώνει τη διαφορά

Η Σλάβια έχει μία ήττα εντός, από την Βιτέμπσκ. Στους άλλους της αγώνες έχει νικήσει τη Σλουτσκ και δύο ισοπαλίες με Σμόργκον και Ντινάμο Μπρεστ. Αποτελέσματα που δείχνουν μια σκληράδα, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Το γεγονός, πάντως, ότι η Γκόμελ είναι νεοφώτιστη δημιουργεί υπόνοιες για «σοφτ» παρουσία εκτός έδρας. Και το ότι η Σλάβια δεν έχει χάσει τα τρία τελευταία ματς που την έχει φιλοξενήσει (2-1-0) δείχνει ότι η φετινή βαθμολογία μπορεί να μην αποτυπώνει την πραγματική διαφορά τους, αλλά συγκυρίες της στιγμής.

Όπως και να’ χει, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η διπλή ευκαιρία (ΔΕ) 1Χ της Σλάβια Μοζίρ αξίζει. Βρίσκεται στο 2,00 στη Bet365.