Με μεγάλη συχνότητα το σκοράρισμα

Ντούισμπουργκ – Μόναχο 1860 (06/03/2021, 15:00) Γερμανία 3η κατηγορία

Αν η Μόναχο 1860 θέλει να παραμείνει στο κόλπο της ανόδου στη Γ’ Γερμανίας, παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στην Ντούισμπουργκ θα πρέπει να τα παίρνει, αλλά οι «ζέβρες» δεν της υπόσχονται τόσο εύκολο έργο το μεσημέρι.

Αδίκησε τον εαυτό της

Η Ντούισμπουργκ αδίκησε τον εαυτό της στο προηγούμενο με την Σααρμπρίκεν. Το βαρύ 1-4 ήταν πολύ τραβηγμένο και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά κατέρρευσε στο δεκάλεπτο 60-70 δεχόμενη τρία γκολ. Από εκεί και πέρα τα παράτησε. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα με τον Ντότσεφ στον πάγκο της. Ο τελευταίος την έχει βελτιώσει αρκετά. Παράλληλα η Ντούισμπουργκ σκοράρει για έξι σερί παιχνίδια στο σπίτι της, ενώ έχει και επτά σερί Over 2,5.

Με φόρα η 1860

Η Μόναχο 1860 από την πλευρά της έρχεται με φόρα από την μεγάλη νίκη επί της Ουντερχάκινγκ (3-1) και το παιχνίδι αυτό είναι σίγουρα μέσα στις δυνατότητές της, αφού παραμένει πιο ποιοτική από την αντίπαλό της. Το κίνητρο της ανόδου είναι πολύ μεγάλο και χρειάζεται τέτοια διπλά για να προλάβει την τριάδα. Παράλληλα σκοράρει για 13 (!) συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας.

Παίζουμε πιο safe αναζητώντας την μη ήττα (X2) της Μόναχο 1860 σε συνδυασμό με το αμφίσκορο. Στο 2,20 το συγκεκριμένο στοίχημα στην Stoiximan.