Βρήκε προπονητή η Βίλεμ

Ο Ζέλικο Πέτροβιτς θα είναι ο νέος προπονητής της Βίλεμ, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Ο 55χρονος Μαυροβούνιος καλύπτει το κενό που άφησε η απόλυση Κόστερ με στόχο τη διατήρηση των «τρικολόρ» στην Ερεντιβίζιε.

Η Βίλεμ αγωνίστηκε με υπηρεσιακό τιμ στο χθεσινοβραδινό 3-1 από τον Άγιαξ, που έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα (0-2-8). Βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και τα περιθώρια είναι, πλέον, στενά.

Έμπειρος, αλλά γυρολόγος

Ο τέως βοηθός του Άντβοκαατ στη Φέγενορντ ελπίζει να δώσει στον σύλλογο την αυτοπεποίθηση που του λείπει. Διαθέτει πλούσια εμπειρία καθώς έχει εργαστεί σε διάφορες χώρες. Ως πρώτος προπονητής δούλεψε, πέρα από την Ολλανδία (Βααλβάικ, Ντεν Χάαγκ), σε Πορτογαλία, Ιαπωνία, Η.Α.Ε, Βουλγαρία και Κροατία.

Ο Πέτροβιτς θα μπει απευθείας στα βαθιά καθώς θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο στον κυριακάτικο «τελικό» με την ουραγό Έμεν. Εκεί, ο σύλλογος από το Τίλμπουργκ θα κυνηγήσει την πρώτη επίσημη νίκη μετά τις 21 Νοεμβρίου (2-1 τη Φένλο). Καμία δικαιολογία, με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν τη μόνη ομάδα στην Ερεντιβίζιε που αγνοεί τη νίκη (0-6-13).