Άαλμποργκ: Με νέο προπονητή κόντρα στην αποφασισμένη Κοπεγχάγη

Άάλμποργκ – Κοπεγχάγη (3/2/2021, 21:00) Δανία 1η κατηγορία

Άαλμποργκ και Κοπεγχάγη μπαίνουν απόψε και πάλι μετά από διακοπή 1,5 μήνα στην μάχη του πρωταθλήματος της Δανίας. Το πρώτο μισό (και λίγο παραπάνω) δεν κύλησε καθόλου καλά για καμία από τις δύο κι έτσι βλέπουν το παιχνίδι σήμερα ως μία ευκαιρία να επανέρθουν για να εδραιωθούν στα πλέι οφ.

Με νέο προπονητή η Άαλμποργκ

Η Άαλμποργκ πριν την διακοπή είχε αδύναμο σημείο της την επίθεση, αφού διαθέτει την τρίτη χειρότερη της κατηγορίας. Το καλό, όμως, είναι ότι πλέον έχει αναλάβει κανονικός προπονητής (μετά τον υπηρεσιακό Πέτερ Φέχερ), μετά την αποχώρηση του Γιάκομπ Φρίις που αποχώρησε για να βρεθεί δίπλα στην άρρωστη κόρη του. Κάπως έτσι η διοίκηση της ομάδας έδωσε τα κλειδιά στο Ισπανό Μάρτι Σιφουέντες, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν στη Σάντεφιορντ και άφησε καλά δείγματα.

Ενισχύθηκε η Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη από την πλευρά της διανύει κι αυτή μία κακή σεζόν μέχρι στιγμής και ανεξήγητα γιατί (βάσει του υλικού που διαθέτει)  βολοδέρνει στην μέση της βαθμολογίας. Πλέον μοναδικός στόχος είναι ο τίτλος, αφού δεν της έχει απομείνει κάτι άλλο. Ενισχύθηκε πολύ στις μεταγραφές (Μπούντου από Άντερλεχτ γνωστός από την θητεία του στην Άαρχους και Λεράγκερ από Τζένοα ) και το διπλό σήμερα είναι αυτοσκοπός.  

Υπάρχει κίνητρο από αμφότερες. Νέος προπονητής για την Άαλμποργκ και στην σκέψη της Κοπεγχάγης το μοναδικό που της έχει μείνει να κυνηγήσει φέτος, το πρωτάθλημα στη χώρα της. Το αμφίσκορο στο 1,75 στην Stoiximan.