Θέληση χωρίς… σιγουριά

Σαν Λορέντζο – Σάντος (07/04/2021, 03:30), Κόπα Λιμπερταδόρες 3ος προκριματικός γύρος

Από τα τέσσερα ζευγάρια (τα υπόλοιπα διεξάγονται Πέμπτη και Παρασκευή) του τελευταίου προκριματικού γύρου του Κόπα Λιμπερταδόρες το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στην Σαν Λορέντζο με την Σάντος με τον πρώτο αγώνα να έχει προγραμματιστεί τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Μπουένος Άιρες.

Κοινός παρανομαστής των δύο ομάδων είναι ότι καμία τους δεν εμπνέει σιγουριά. Η Σαν Λορέντζο αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα εντός των αποδυτηρίων και εκτός των άλλων είναι ασταθέστατη, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον Νταμπόβε να αισιοδοξεί όχι μόνο για την είσοδο στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά και για τα πλέι οφ στην Αργεντινή. Πάντως στον προηγούμενο γύρο βοηθήθηκε πολύ από τις απουσίες της Ουν. Ντε Τσίλε (λόγω covid) για να την αποκλείσει.

Από την άλλη υπάρχει ενθουσιασμός στην Σάντος, διότι πρόκειται για μία πολύ νεανική ομάδα, ειδικά από την μέση και πίσω. Πρώτος στόχος σύμφωνα με τον Αριέλ Χολάν είναι οι όμιλοι του Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά η άμυνα μέχρι τώρα δεν έχει δείξει την συνέπεια που θα έπρεπε.

Πρώτο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μην εμπνέουν σιγουριά και το αμφίσκορο (goal) να παίζεται σε εξαιρετικά επίπεδα (2,20 στη Novibet).