Μακάρθουρ: Μπενιάτ, Σουσαέτα, Ντάρμπισαϊρ και…over

Μακάρθουρ – Αδελαϊδα Γ. (12/02/2021, 10:05) Αυστραλία A-League.

Από νωρίς στις επάλξεις σήμερα Παρασκευή για τον αγώνα της Μακάρθουρ με την Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα της Αυστραλίας. Βλέπετε, στην χώρα των «καγκουρό» δεν διεξάγεται αυτές τις ημέρες μόνο το πρώτο Grand Slam της χρονιάς στο τένις, αλλά και το πρωτάθλημα το A-League, που προσπαθεί να κλέψει λίγα βλέμματα από τη διοργάνωση της Μελβούρνης.

Ο κοινός παρανομαστής

Κοινός παρανομαστής των δύο αντιπάλων είναι ότι ακόμα δεν έχουν κερδίσει εντός (Μακάρθουρ) και εκτός (Αδελαϊδα) αντίστοιχα. Θα σκυλιάσουν για τη νίκη, τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη και ιστορική συνάντηση μεταξύ των δύο συλλόγων στην A- League.

Οι άμυνες που οδηγούν στο over

Εκτός αυτού, πάντως, καμία από τις δύο δεν κρατά εύκολα το μηδέν στην άμυνά της και η Αδελαίδα το έχει πληρώσει περισσότερες φορές αυτό. Ειδικά για την τελευταία θα είναι αποτυχία, αν δεν καταφέρει να μπει στην πρώτη εξάδα (τελική φάση) με το ρόστερ που διαθέτει.

Μπενιάτ, Σουσαέτα και Ντάρμπισαϊρ

Η Μακάρθουρ είναι ομάδα τριών χρόνων (ιδρύθηκε το 2017) και τώρα μαθαίνει ορισμένα πράγματα, αλλά έχει στην σύνθεσή της παίκτες με εμπειρία όπως οι Βάσκοι Μπενιάτ και Σουσαέτα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην Μπιλμπάο την προηγούμενη δεκαετία. Μην αδικήσω και τον Ματ Ντάρμπισαϊρ (στον Ολυμπιακό τη διετία 2009-2011), που μετά την Ομόνοια βρήκε εκεί την ποδοσφαιρική του στέγη και μάλιστα έχει βρει ήδη δίχτυα στην Αυστραλία.

Κίνητρο και ευάλωτες άμυνες μας οδηγούν σε έναν ανοικτό αγώνα με το over 2,5 να παίζεται στο 1,83 στην betshop.