Η φούρια της Χάκεν…

Χάκεν – Σίριους (24/04/2021, 16:00) Σουηδία 1η κατηγορία

Η εκκίνηση της Χάκεν είναι επιεικώς απαράδεκτη στην φετινή Allsvenskan και θέλει σιγά σιγά να αρχίσει να βελτιώνει τα αποτελέσματά της για να μην μείνει πίσω από νωρίς. Η ευκαιρία της δίνεται σήμερα απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Σίριους.

Μέτρια, αλλά ποιοτικό ρόστερ

Στην ήττα με 1-2 από τη Μάλμε η ομάδα του Αντρέας Αλμ ήταν πολύ μέτρια. Στο 20’ έχανε ήδη με 0-2, έχασε ευκαιρίες στην συνέχεια, μείωσε στο 53’, αλλά μάλλον η Μάλμε κράτησε δίκαια το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Κάπως έτσι η νίκη είναι μονόδρομος στο σημερινό ματς, αν θέλει να μη χάσει από πολύ νωρίς την επαφή της με την κορυφή. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι έχει ποιοτικό ρόστερ.

Με ψυχολογία η Σίριους

Από την άλλη η Σίριους κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη με 1-0 επί της Χάλμσταντ παίζοντας πολύ έξυπνα. Τελικά ανταμείφθηκε για την εμφάνισή της στο 86’ και πάει με ψυχολογία σε αυτή την έδρα. Για την ώρα δεν φαίνεται η αποδυνάμωση που ανέφεραν πριν την έναρξη της χρονιάς οι Σουηδοί και η απώλεια άγχους την κάνει πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο για σήμερα.  

Η φούρια της Χάκεν και η έλλειψη κινδύνου της Σίριους μας οδηγούν στο over 2,5 σε απόδοση 1.90 στη novibet. Τα 3/4 τελευταία των δύο ομάδων στην έδρα της Χάκεν, εξάλλου, έχουν επαληθεύσει τα πολλά γκολ.