Στρώνει στο δρόμο η Τοντέλα

Μορεϊρένσε  – Τοντέλα (17/01/2021, 17:30) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Η λέξη νίκη για την Μορεϊρένσε εντός έδρας αγνοείται από το 2020, την ώρα που η Τοντέλα έχει… στρώσει στο «δρόμο» και δείχνει ικανή να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

Χρήσιμος και ο βαθμός

Για να είμαστε ακριβής η ομάδα του Βάσκο Σεάμπρα έχει να κερδίσει μέσα στο σπίτι της από τις 29/12 και το 1-0 απέναντι στην Μαρίτιμο. Έκτοτε για επτά ματς απέχει από τα τρίποντα, αλλά είναι δεδομένο ότι μέσα στο σπίτι της δεν χάνει και εύκολα (3-8-2). Η φετινή της πορεία είναι συναρπαστική, αφού δείχνει ότι αφήνει πίσω της από νωρίς τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Παράλληλα είναι χαρακτηριστικό ότι βρίσκει εύκολα δίχτυα στα τελευταία παιχνίδια και ο βαθμός ακόμα και σήμερα μπορεί να φανεί χρήσιμος.

«Στρώνει» στον δρόμο

Ακόμα πιο χρήσιμος, όμως, μπορεί να είναι για την Τοντέλα, που έχει βελτιωθεί εσχάτως στα εκτός έδρας παιχνίδια της με ισοπαλία στις Αζόρες με την Σάντα Κλάρα (1-1) και νίκη στο Γκιμαράες (2-1). Φαίνεται ότι απέβαλλε το… κόμπλεξ που είχε με τους εκτός έδρας αγώνες η ομάδα του Πάκο Αγεσταράν και είναι ικανή να βρει δίχτυα και σήμερα σε αυτή την έδρα.

Ισορροπημένη συνάντηση που μπορεί να μεταφραστεί με γκολ εκατέρωθεν. Το αμφίσκορο βρίσκεται στο 2,00 στην Stoiximan.