Σπόρτινγκ: Αργούν τα γκολ στο “Αλβαλάδε”

Σπόρτινγκ – Πάκος Φερέιρα (15/02/2021, 22:15) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Η Σπόρτινγκ έχει την ευκαιρία απόψε να αποσπαστεί στο +10 από την δεύτερη της Πριμέιρα Λίγκα Πόρτο και να αγγίξει τον τίτλο μετά από 18 χρόνια. Ο αντίπαλος δεν είναι εύκολος (Πάκος Φερέιρα), αλλά ίσως λίγο κουρασμένος στα τελευταία παιχνίδια.

Από τον Ιανουάριο του 2020

Πέρασαν 13 μήνες από την τελευταία φορά που η Σπόρτινγκ έχασε στο «Αλβαλάδε». Έκτοτε έχει 14 νίκες και 3 ισοπαλίες στην έδρα της. Εννοείται ότι παραμένει αήττητη και φέτος και χάρις σε αυτήν θέλει να πετύχει τον στόχο της. Το καλό είναι ότι πρόκειται για ισορροπημένη ομάδα στοιχηματικά, τα σκορ της δεν ξεφεύγουν (7/8  2-3 γκολ τελευταία), ενώ μέσα στην έδρα της δεν πιέζει από την αρχή με κίνδυνο να βρεθεί εκτεθειμένη σε κάποια αντεπίθεση. Δεν είναι τυχαίο ότι στα έξι από τα οκτώ εντός έδρας παιχνίδια της τα γκολ ήρθαν μετά το μισάωρο.  

Μόνο η Μπενφίκα την κέρδισε στα τελευταία 15

Από την άλλη η Πάκος στα τελευταία 15 παιχνίδια έχει χάσει μόνο από την Μπενφίκα και απ’ αυτήν στο 94’. Της έχει βγει η κούραση εσχάτως και δεν πάει στην Λισσαβώνα να παίξει… γιούργια. Άλλωστε δεν την συμφέρει ένας αγώνας με ρυθμό από την αρχή. Στα 2-3 γκολ έχουν σταματήσει τα 6/7 εκτός έδρας τελευταία παιχνίδια της.

Ένα ισορροπημένο ματς από πλευράς γκολ είναι πολύ λογικό. Το βρίσκουμε στο 1,93 στη Novibet. Στην ίδια εταιρεία το πρώτο γκολ του αγώνα να επιτευχθεί μετά το 28ο λεπτό παίζεται στο 1,88.