Μπελενένσες: Με οδηγό την στατιστική

Μπελενένσες – Νάσιοναλ (20/02/2021, 17:30) Πορτογαλία 1η κατηγορία

«Κολλημένη» με τις ισοπαλίες είναι εσχάτως η Μπελενένσες, αλλά οι νίκες είναι αυτές που καταφέρνουν στόχους κι αυτήν θα επιδιώξει σήμερα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας απέναντι στη Νάσιοναλ.

Το θέλει πολύ, αλλά…

Η «Μπελέμ» μπορεί να χρειάζεται πολύ το τρίποντο απέναντι στους «νησιώτες», αλλά δεν πάει να πει ότι θα το πάρει κιόλας εύκολα. Το σίγουρο είναι ότι με όπλο την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Ζαμόρ» (εκεί όπου έχει σταματήσει ανώτερες ομάδες από τη Νάσιοναλ) θα προσπαθήσει για μία νίκη που ταιριάζει αρκετά στον χαρακτήρα της. Δηλαδή το μηδέν πίσω και μπροστά ένα δύο γκολ που θα καθαρίσουν το ματς.

Έμαθε να σκοράρει η Νάσιοναλ

Η Νάσιοναλ, πάντως, έμαθε να σκοράρει εκτός. Της έφυγε το… κόμπλεξ των πρώτων αγωνιστικών και βρήκε δίχτυα στα τρία τελευταία εκτός της. Και στο Γκιμαράες με τη Βιτόρια (ήττα 1-3), και στην Λισσαβώνα με την Μπενφίκα (1-1), αλλά και στο Οπόρτο με την Μποαβίστα (1-0). Εκτός των άλλων είναι πιο άνετη βαθμολογικά από την Μπελενένσες και το γεγονός αυτό την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Αγαπημένα τα 2-3 γκολ της «Μπελέμ» εντός έδρας με 7/10 έως τώρα. Δεν ξεφεύγουμε από την στατιστική, ειδικά από την στιγμή που βρίσκουμε τα 2-3 γκολ στο 2,02 στην Stoiximan.