Φαμαλικάο: Με την πλάτη στον τοίχο, αλλά με ταλέντο

Ρίο Άβε – Φαμαλικάο (21/02/2021, 17:00) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Ενδιαφέρον παιχνίδι αυτό ανάμεσα στην Ρίο Άβε και την Φαμαλικάο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας. Από την μία η… άνετη ομάδα του Μιγκέλ Καρντόζο κόντρα σε αυτήν του Σίλας που παίζει από εδώ και πέρα με την πλάτη στον τοίχο.

Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν

Ξεκινώντας με την Φαμαλικάο η έλευση του νέου προπονητή, παρουσίασε βελτίωση στην εικόνα της, αλλά την άφησε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη (πέντε στο σύνολο) χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται αφόρητα πιεστική για τους παίκτες του Σίλας που σήμερα θέλουν πάση θυσία το αποτέλεσμα. Και να πει κάποιος ότι το ταλέντο της λείπει… Αντιθέτως έχει μπόλικο, αλλά ακόμα δεν το έχει εκμεταλλευτεί. Μπαίνοντας σήμερα στο ματς με τη Ρίο Άβε έχει αποκλειστικά στο μυαλό της το γκολ.

Με ψυχολογία η Ρίο Άβε

Από την άλλη η Ρίο Άβε έχει την ψυχολογία στα ύψη. Χωρίς να παίξει φοβερό ποδόσφαιρο με Γκιμαράες (1-3) και Τοντέλα (2-1) πήρε δύο νίκες που της έδωσαν ηθικό την απομάκρυναν αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτές οι δύο νίκες την προτρέπουν να προσεγγίσει με αέρα το συγκεκριμένο παιχνίδι, σαν φαβορί.

Η Ρίο Άβε «έφτιαξε» ψυχολογία με δύο νίκες. Η Φαμαλικάο καίγεται για το τρίποντο και θα είναι… υπερβολή να μην βρει δίχτυα για τέταρτο σερί. Παίζουμε πιο… βατά στα γκολ αναζητώντας το over 2 στο 1,75 στην betshop.