Ένας πανηγυρισμός που λέει πολλά

Μπενφίκα – Εστορίλ (04/03/2021, 22:15) Πορτογαλία Κύπελλο (ημιτελικά β’ αγώνας)

Η πρόκριση για την Μπενφίκα στον τελικό του κυπέλλου Πορτογαλίας έχει κριθεί από το πρώτο ματς (3-1), αλλά οι «αετοί» ψάχνουν μία εμφάνιση που θα τους δώσει αυτοπεποίθηση και η Εστορίλ στον αποψινό μεταξύ τους επαναληπτικό ημιτελικό προσφέρει αυτή την ευκαιρία.

Κύπελλο και ξέσπασμα

Ευρώπη και πρωτάθλημα… πάπαλα για την Μπενφίκα του Ζέσους, που μετά τη δύσκολη νίκη επί της Ρίο Άβε δήλωνε ότι: «Δεν βγήκαμε από την κρίση». Φυσικά και η Μπενφίκα δεν βγήκε από την κρίση και από εδώ και πέρα θα πρέπει να δώσει μάχη για να βγει και στο UCL. Δεν θα είναι εύκολο. Το κύπελλο, ωστόσο, είναι άλλη ιστορία.

Το 3-1 του πρώτου αγώνα δίνει την ευκαιρία στην Μπενφίκα να διαχειριστεί όπως θέλει το παιχνίδι, αλλά όποιος είδε το ξέσπασμα του Πίτσι και των συμπαικτών του στο δεύτερο γκολ επί της Ρίο Άβε θα διαπίστωσε την ενέργεια που κρύβεται μέσα τους για ένα ξέσπασμα.

Μόνο η άνοδος στο μυαλό της

Η Εστορίλ προσφέρει αυτή την ευκαιρία, διότι πάει στο «Λουζ» για να ευχαριστηθεί το ματς, δεδομένου ότι η πορεία της στο κύπελλο την άφησε εξαιρετικά ικανοποιημένη μέχρι τώρα, ενώ ο μεγάλος της στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδό της στην Α’ κατηγορία.

Παίρνοντας ως δεδομένα τα παραπάνω το σκορ αναμένεται να ανοίξει και η επιλογή 3-5 γκολ αποδίδει 2,05 στην netbet.