Ανάγκη και γκολ προς τα αριστερά

Φαμαλικάο – Τοντέλα (26/04/2021, 21:00) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Σε καλό δρόμο για την παραμονή βρίσκονται Φαμαλικάο και Τοντέλα, αλλά ο σημερινός μεταξύ τους αγώνας θα καθορίσει πολλά εν όψει της τελικής ευθείας.

Σούπερ με τον Βιέιρα

Η «Φάμα» έχει βελτιωθεί πολύ με την αλλαγή προπονητή. Ο Ίβο Βιέιρα έχει περάσει ήδη τη νοοτροπία του στους παίκτες κι αυτό φάνηκε από το εύκολο διπλό με 3-0 στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε όπου κυριάρχησε. Τη δεδομένη χρονική στιγμή καίγεται περισσότερο για βαθμούς από την αντίπαλό της και τουλάχιστον σήμερα θέλει να μην χάσει. Το σίγουρο είναι ότι η επιθετική της λειτουργία έχει βελτιωθεί στο έπακρο και δημιουργεί πλέον πολλές τελικές προς τις αντίπαλες εστίες.

Πιο κοντά η Τοντέλα

Η Τοντέλα «ξεαγχώθηκε» με την μεγάλη νίκη επί της Νάσιοναλ με 2-1. Ήρθε πιο κοντά στην παραμονή και συνηθίζει να ανοίγει εύκολα τα παιχνίδια της το τελευταίο χρονικό διάστημα (έχει σημειώσει 3/4 over 2,5). Έχει πάρει θάρρος από τις τελευταίες εμφανίσεις της εκτός έδρας και ίσως γίνει επικίνδυνη και απέναντι στην Φαμαλικάο με τουλάχιστον ένα γκολ.

Η Φαμαλικάο είναι αυτή που καίγεται, αλλά δεν θα την «χαλάσει» και η ισοπαλία. Η Τοντέλα βρίσκει εύκολα γκολ στον δρόμο. Η combo επιλογή του 1Χ και over 1,5 βρίσκεται στο 1,75 στη Novibet.