Ο… κυνισμός πάει περίπατο

Ατλέτικο Σαν Λουίς – Σάντος Λαγκούνα (19/02/2021, 05:00) Μεξικό Κλαουσούρα

Το… αλέγκρο παιχνίδι της Ατλέτικο Σαν Λουίς κοντράρεται τα ξημερώματα με τον κυνισμό της Σάντος Λαγκούνα. Και για τις δύο ομάδες βγαίνουν θετικά συμπεράσματα μέχρι τώρα, ωστόσο το χέρι δεν μπορεί να πάει αβασάνιστα σε σημείο.

Εμφατική επιστροφή στις νίκες

Η Ατλέτικο κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μασατλάν με εξαιρετικό τρόπο εκτός έδρας (3-0). Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, όμως, ότι για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα δεν δέχθηκε γκολ, κάτι που αναμένεται να συμβεί εδώ. Στην έδρα της και τα δύο παιχνίδια που έχει δώσει έχουν εξελιχθεί σε ροντέο.

Ο κυνισμός πάει περίπατο

Από την πλευρά της η Σάντος καταφέρνει και μένει αήττητη με ρεκόρ 3-3-0 έχοντας ως όπλο την άμυνά της, αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν θα φτάσει μόνο αυτό κόντρα σε μία ομάδα που μέσα στο σπίτι της σκοράρει με ευκολία. Το 1-0 απέναντι στην Μοντερέι την προηγούμενη αγωνιστική ήταν κάπως… ιδιαίτερο, αφού το ματς διακόπηκε κάποια στιγμή λόγω αμμοθύελλας. Ίσως ήταν λογικό που κρίθηκε στο γκολ. Το ξημέρωμα, όμως, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.  

Το αμφίσκορο που παρουσιάστηκε και στα δύο προηγούμενα μεταξύ τους είναι πιθανό και σε αυτό το ματς σε απόδοση 1,70 στην betshop.