Το “διπλό” δεν είναι εύκολο

Νυρεμβέργη – Χολστάιν Κίελ (27/04/2021, 19:30) Γερμανία 2η κατηγορία

Με τα εξ αναβολής παιχνίδια που έχει να δώσει η Χολστάιν Κίελ μέχρι και πρωταθλήτρια στη Β’ Γερμανίας μπορεί να αναδειχθεί, αλλά θα είναι όντως τόσο εύκολο το έργο της;

Δεν θα χαριστεί σε κανέναν από εδώ και πέρα

Η… περιπέτειά της για την τελική ευθεία και τον στόχο της ανόδου συνεχίζεται στην έδρα της Νυρεμβέργης, η οποία τελευταία έχει αποδείξει ότι δεν χαρίζεται. Ρωτήστε και την Χαϊντενχάιμ, που λύγισε με σκορ 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Ρόμπερτ Κλάους συμπλήρωσε αήττητο έξι παιχνιδιών (3-3-0) στο πρωτάθλημα και δεν υπόσχεται καθόλου εύκολο βράδυ στην ομάδα του Κιέλου, ακόμα και τώρα που δεν νοιάζεται για βαθμούς, αφού ουσιαστικά δεν μπορεί πλέον να κινδυνεύσει. Από την άλλη τα ανοιχτά ματς μέσα στο σπίτι της θεωρούνται δεδομένα με 11/15 αμφίσκορα έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ίσως της κάνει και η ισοπαλία

Η Χολστάιν από την πλευρά της αποχώρησε νικήτρια με 3-1 από το Οσναμπρικ την περασμένη αγωνιστική, αλλά άλλο Όσναμπρικ κι άλλο Νυρεμβέργη. Στην πρώτη της υποχρέωση μετά από τις 6 Απριλίου η ομάδα του Ολε Βέρνερ είχε πιο καλή εικόνα σε σχέση με όσα παρουσίασε στην προηγούμενη επάνοδό της στην δράση μετά από την πρώτη καραντίνα της, αλλά έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος. Μάλιστα το γεγονός ότι μακριά από το σπίτι της έχει λιγότερες νίκες απ’ ό,τι ανεπιτυχή αποτελέσματα (7-5-3) μας προβληματίζουν αρκετά για το διπλό που παίζεται ως φαβορί απόψε. Ίσως και η ισοπαλία της κάνει τελικά.

Έχει τύχη στο ματς η Νυρεμβέργη. Το combo της μη ήττας της μαζί με το over 1,5 (1Χ & OVER 1,5) στο ματς πληρώνει 2,24 στην Novibet.