Ποτέ χωρίς γκολ για τρία ματς ο Βόλος

Και στο βάθος… Δουβίκας

ΟΦΗ – Βόλος (4/2/2021), Ελλάδα Κύπελλο

Ποτέ χωρίς γκολ για τρία ματς ο Βόλος. Από το ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα του Άνχελ Λόπεζ έχει δώσει 21 παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σε καμία φάση αυτής της πορείας δεν συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Το μεγαλύτερο «στείρο» σερί της ομάδας είναι δυο ματς κι έχει συμβεί δυο φορές: η πρώτη ήταν τη 2η και την 3η αγωνιστική, στα εντός έδρας παιχνίδια με Άρη (0-1) και ΠΑΟΚ (0-0). Η δεύτερη είναι τώρα: οι Βολιώτες έρχονται από το 0-0 στη Λάρισα, ενώ στο αμέσως προηγούμενο ματς ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό 0-2.

Ποτέ χωρίς γκολ για τρία ματς ο Βόλος

Σήμερα, λοιπόν, (Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου) η ομάδα του Βόλου δίνει το πρώτο της ματς μετά από δυο παιχνίδια στα οποία δεν σκόραρε. Με βάση το γεγονός ότι δεν έμεινε… ποτέ χωρίς γκολ για τρία ματς ο Βόλος, είναι πιθανό σήμερα, κόντρα στον ΟΦΗ, να σκοράρει. Ειδικά, από τη στιγμή που θα έχει απέναντι του μια ομάδα η οποία είναι υποχρεωμένη να ζητήσει το γκολ. Για να αποκτήσει ελπίδες πρόκρισης. Το 0-2 του πρώτου αγώνα, στον Βόλο, υποχρεώνει τους Κρητικούς να βγουν στην επίθεση. Κι αυτό εξυπηρετεί τους φιλοξενούμενους ώστε να βρουν χώρους και να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία τους. Και να περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία.

Αν η στατιστική επιβεβαιωθεί και ο Βόλος σκοράρει, αξίζει το ρίσκο στον Τάσο Δουβίκα, για anytime σκόρερ. Ο Δουβίκας (πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ, στα δυο τελευταία ματς δεν σκόραρε. Μπορεί να το κάνει τώρα, ειδικά αν βρει χώρους.

Υψηλές αποδόσεις στο Χ2

Μια και αναφερόμαστε στο ΟΦΗ – Βόλος, να επισημάνουμε ότι προκαλούν απορίες οι υψηλές αποδόσεις στο «Χ» και το «2». Οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και από έξι ματς στα οποία δεν έχουν σκοράρει. Έτσι, το Χ2 της διπλής ευκαιρίας, σε συνδυασμό με under 3.5, στο 2.35, αποτελεί αρκετά ελκυστική επιλογή.

Το να σκοράρει ο Δουβίκας οποιαδήποτε στιγμή έχει απόδοση 3.00 στη Novibet