Χωρίς… γιούρια στον πρώτο ημιτελικό

Άαρχους – Ράντερς (08/04/2021, 20:00) Κύπελλο Δανίας Ημιτελικά (α’ αγώνας)

Το μονοπάτι του κυπέλλου με στόχο την Ευρώπη, ίσως κάνει λίγο πιο επιφυλακτικές τις Άαρχους και Ράντερς στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο κύπελλο Δανίας απόψε.  

Το μυαλό τους σε αυτό

Οι γηπεδούχοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων στο Φάρουμ και η ήττα από τη Νόρτζελαντ (0-2)  στην πρεμιέρα των πλέι οφ τους έκοψε πολλές ελπίδες για την 3η θέση (απευθείας Ευρώπη, με την 4η θέση παίζει μπαράζ με την πρώτη ομάδα των πλέι άουτ). Ίσως είχαν και το μυαλό τους εδώ, οπότε υπάρχει κάποια δικαιολογία, αφού ο κάτοχος του κυπέλλου πάει στο Europa League της επόμενης περιόδου. Το σίγουρο είναι ότι θέλουν αντίδραση.

Ο στόχος του κυπέλλου

Από την άλλη η Ράντερς είναι η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς. Παίζει στα πλέι οφ, αλλά μετά από την ήττα από την Κοπεγχάγη στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος απέχει ήδη έξι βαθμούς από την 4η θέση, ενώ στο κύπελλο που είναι ο στόχος της ήδη βρίσκεται στα ημιτελικά. Θεωρητικά το κύπελλο είναι πιο… βατός στόχος γι’ αυτό και δεν πάει για… γιούρια απόψε στο Άαρχους.

Επιφυλακτικές στον πρώτο ημιτελικό οι δύο ομάδες, δύσκολα θα τραβήξει το σκορ μακριά και τα 2-3 γκολ «παίζονται» στον διπλασιασμό (2,00) στη novibet.