Ναντέρ: Ομάδα χωρίς ρυθμό, ευκαιρία για Κατσικάρη…

Μάλαγα – Ναντέρ (27/1/2021, 19:45) Eurocup Top 16.

Το ξεκίνημα του Φώτη Κατσικάρη στην Μάλαγα δεν ήταν το καλύτερο στο παιχνίδι με την Μπέτις στην Ισπανία (78-75). Τουλάχιστον, όμως, οι Ανδαλουσιάνοι έδειξαν κάποια καλύτερα στοιχεία αμυντικά και σήμερα κόντρα στην Ναντέρ τους δίνεται η ευκαιρία να πάρουν την πρώτη νίκη με τον Έλληνα προπονητή στον πάγκο τους για την 3η αγωνιστική του Top 16 του Eurocup.

Είναι η ευκαιρία της

Προφανώς και παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία στον Κατσικάρη και την ομάδα του να επανέρθει για την πρόκριση στην διπλή αγωνιστική κόντρα στους Γάλλους (και την άλλη εβδομάδα παίζουν μαζί στην Γαλλία). Και σε αυτό το ενδεχόμενο βοηθάει ο αντίπαλος, που έχει παίξει μόλις μία φορά τον τελευταίο μήνα στην LNB, ένα πρωτάθλημα που ταλανίζεται από την COVID-19 και έχει επηρεάσει σαφέστατα τις γαλλικές ομάδες.

Ίσως το χάντικαπ, που βρίσκεται στους 10,5 πόντους να μπερδεύει λίγο την κατάσταση για το σημείο, αλλά με την διάθεση που θα δείξει η ομάδα του Κατσικάρη στην άμυνα, η Ναντέρ πιθανότατα θα μείνει χαμηλά στο δικό της σκορ. Άλλωστε μέσα στο 2021 μόνο μία φορά ξεπέρασε τους 78 πόντους σε αγώνα της (τέσσερα παιχνίδια).

Το μεμονωμένο under στους 78,5 πόντους για την Ναντέρ βρίσκεται στο 1,72 στην Stoiximan.