Με υπηρεσιακό και εφιαλτική παράδοση

Άγιαξ – Βίλεμ (28/1/2021, 22:00) Ολλανδία Ερεντιβίζιε

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Φίτεσε ολοκληρώνει την 19η αγωνιστική της Ερεντιβίζιε, έχοντας ξεκάθαρο φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι περνούν παραδοσιακά δύσκολες στιγμές στο Άμστερνταμ και θα αγωνιστούν με υπηρεσιακό τιμ στον πάγκο.

Ο κατήφορος έφερε το τέλος

Παρά την εξαιρετική μέχρι το καλοκαίρι παρουσία του στη Βίλεμ και την πρόσφατη ανανέωση συμβολαίου, ο Άντρι Κόστερ αποτέλεσε την Τρίτη παρελθόν.

Ο 66χρονος τεχνικός δεν κατάφερε να βάλει στοπ στην κατηφόρα των «τρικολόρ», οι οποίοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση. Κερδίζοντας 1/16 (1-4-11) τελευταίες αγωνιστικές και καμία από τις 9 πιο πρόσφατες (7 ήττες), «φλερτάρουν» έντονα με τον υποβιβασμό.

Όλα εναντίον της

Ενώ η αναζήτηση μόνιμου διαδόχου έχει ξεκινήσει, στο αποψινό ματς χρέη πρώτου προπονητή θα αναλάβουν οι βοηθοί του. Οι Φινκ, Ονεΐκε και Βάπενααρ θα κάνουν το καλύτερο, όμως η διαφορά ποιότητας και η παράδοση δείχνει ότι θα δυσκολευτούν.

Η Βίλεμ έχει κερδίσει μόνο 2/45 επισκέψεις στο Άμστερνταμ (2-4-39) και φαντάζει εξαιρετικά απίθανό να σταθεί απόψε όρθια. Ο Άγιαξ, εξάλλου, δεν θα χαριστεί θέλοντας να βρεθεί στο +4 από τη 2η θέση πριν το ταξίδι στο Άλκμααρ.

Τα προβλήματα της Βίλεμ δεν λύνονται με την απόλυση Κόστερ. Ο Άγιαξ αναμένεται να επιβεβαιώσει τον «άσσο» και είναι πιθανόν να το κάνει χωρίς να δεχθεί γκολ. Στο 2,05 η επιλογή «1+NG» στην Bet365.