«Μάχη» με φόντο και τα γκολ

«Μάχη» με φόντο και τα γκολ

Κόνιασπορ – Φενέρμπαχτσε (08/03/2021, 18:00) Τουρκία Σούπερλιγκ

Οι μεγάλοι τα βρίσκουν σκούρα στο Ικόνιο. «Μάχη» με φόντο και τα γκολ για Κόνιασπορ και Φενέρ, που θέλει να μη χάσει «ανάσα» από την κορυφή.

Η Κόνιασπορ βλέπει ομάδες από την Πόλη και αφηνιάζει. Κέρδισε εντός τις Μπεσίκτας, Γαλατά, Κασίμπασα, και έχασε μόνο από την Μπασακσεχίρ. Θα τα δώσει όλα σήμερα το απόγευμα με τη Φενέρμπαχτσε.

«Μάχη» με φόντο και τα γκολ

Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα. Το 1-1 στο «Σουκρού Σαράτσογλου» με την Αντάλιασπορ, κατά βάση αδίκησε τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, ο Τούρκος τεχνικός επισήμανε τι δεν πήγε σωστά. «Δεν πρέπει να κάνουμε τόσο απλά λάθη και να πουλάμε τη μπάλα δίχως λόγο».

Παρόλα αυτά η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι εξαιρετική μακριά από την έδρα της. Έχει δέκα νίκες σε 13 ματς και αν θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου, πρέπει με κάθε τρόπο να πάρει το τρίποντο και να συγκατοικήσει στην κορυφή με Μπεσίκτας και Γαλατά στους 57 βαθμούς.

Η Κόνιασπορ δεν πείθει από την αρχή της χρονιάς. Βασικός στόχος της είναι να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Όσο κι αν φαντάζει θέση ασφαλείας η 12η του βαθμολογικού πίνακα, είναι μόλις στους +6 βαθμούς από την 18η Ανκαραγκούτσου.

Θα πέσουν κορμιά στο Ικόνιο. Η Φενέρ πρέπει να πάρει το τρίποντο και ίσως χρειαστεί περισσότερα από ένα γκολ. 2 & G με απόδοση 4,00 στο Stoiximan