Κιέβο: Τα “κουλαντρίζει” όπως θέλει

Κιέβο – Ρετζιάνα (10/02/2021, 22:00) Ιταλία 2η κατηγορία

Το κύριο μέρος της αγωνιστικής στην Serie B, που διεξήχθη χθες, κύλησε ιδανικά για την Κιέβο. Είδε την Έμπολι, την Τσιταντέλα και την Σαρλενιτάνα να αφήνουν βαθμούς στα παιχνίδια τους και μόνο την Μόντσα του Μπερλουσκόνι να κερδίζει μέσα στην έδρα της Βιτσέντζα. Με νίκη, λοιπόν, απόψε στη Βερόνα επί της Ρετζιάνα την πιάνει στην 2η θέση και επανέρχεται δυναμικά για την απευθείας άνοδο αφήνοντας δύο σημαντικούς αντιπάλους (Τσιταντέλα και Σαλερνιτάνα) πιο χαμηλά για την ώρα.

Αήττητη και θέλει να συνεχίσει

Το αήττητο για τα «ιπτάμενα γαϊδούρια» έχει φτάσει στα 12 παιχνίδια (6-6-0) και το καλό είναι ότι φέτος μέσα στην έδρα της η Κιέβο βγάζει σιγουριά με αντιπάλους μικρότερου βεληνεκούς. Το ακόμα καλύτερο, όμως, είναι ότι «κουλαντρίζει» τα εντός της όπως θέλει αυτή. Κάτι τέτοιο αποδεικνύουν και τα 8/10 2-3 γκολ μέχρι στιγμής μέσα στη Βερόνα.   

Μέτρια εκτός έδρας

Από την άλλη η Ρετζιάνα είναι πολύ μέτρια εκτός έδρας, αλλά έρχεται από νίκη που της δίνει ελπίδες για την απευθείας παραμονή. Θα είναι σκληρό καρύδι κόντρα σε μία ομάδα που κοιτάει πρώτα την ουσία και μετά το θέαμα.

Ένα παιχνίδι απ’ αυτά που συνηθίζει η Κιέβο μέσα στην έδρα της είναι πολύ πιθανό και τα 2-3 γκολ αποδίδουν 2,00 στη novibet.